1399/06/01 پیام تبریک مشترک رئیس و معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل به مناسبت روز پزشک: انتخاب مسیر دانش پزشکی و صرف عمر و زندگی در این راه، نشان از روح بزرگ و اندیشه متعالی شماست
    رئیس دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل و معاون علوم پزشکی این دانشگاه با صدور پیامی، روز پزشک را به دانشجویان و اساتید رشته پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی تبریک گفتند.

در این پیام آمده است:

تبدیل تلخی زندگی دیگران به شیرینی، پیشه‌ای در اوج زیبایی شناختی هست. زاد‌روز پزشک نامدار ایرانی، حکیم بوعلی سینا به نیکی روز پزشک و روز شما انسان‌های شریف نامگذاری شده است. فرصت را مغتنم شمرده، این روز خجسته را به جامعه پزشکی کشور و بویژه شما دانشجویان عزیز رشته پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل، از صمیم قلب تبریک می‌گوییم. انتخاب مسیر دانش پزشکی و صرف عمر و زندگی در این راه، علاوه بر هوش و استعداد قوی ، نشان از روح بزرگ و اندیشه متعالی شماست.

روز پزشک؛ روز انسانیت هست، روزی که نماد خدمت به دردمندان بدون توجه به هر رنگی و بدون توجه به هر مرام و مسلکی هست و چه زیباست این شغلی که همانند باران رحمت الهی به همه جا می‌بارد.

امید است، رنگ و بوی خدایی همیشه در حرفه شما تجلی داشته باشد و شرافت این حرفه و پیشه را علیرغم هرگونه ناملایمات در سیاستگذاری‌های اجتماعی و اقتصادی، پاس بدارید.

شکرگذار وجود نازنین شما هستیم و امیدواریم با شوق و فرهیختگی و با تلاش علمی شبانه‌روزی و با روحیه خود یادگیرندگی، آینده‌ساز شایسته پزشکی کشور باشید.

دکتر حمید دلداه مقدم                                                         دکتر اسحاق رسولی

معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل                             رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبیل

fapjunk.com