1399/06/01 عضو هیات علمی رشته شیمی دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل: اولین گروه از دانشجویان مقطع دکتری شیمی این واحد از رساله خود دفاع کردند
    دکتر ابراهیم زاده رجائی از برگزاری اولین جلسه دفاع مقطع دکتری رشته شیمی دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل خبر داد.

به گزارش روابط عمومی واحد اردبیل، ابراهیم زاده رجائی گفت: دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل از سال 95 در مقطع دکتری رشته شیمی اقدام به پذیرش دانشجو کرده است و هم اکنون  18 نفر دانشجوی دکتری در دو گرایش شیمی آلی و شیمی فیزیک در حال تحصیل می باشند، که  پنجم مرداد ماه 99 اولین جلسات دفاع این مقطع برگزار شد و خانم افسون بهمنش در گرایش شیمی آلی و آقای فرید کمالی در گرایش شیمی فیزیک از رساله دکتری خود  دفاع کردند.

عضو هیأت علمی گروه شیمی واحد اردبیل ادامه داد: رساله خانم بهمنش با عنوان " بررسی امکان دارورسانی داروی لترازول توسط نانو فلورن های نیتروژن_ بور B30N30 و کربنیC60 داپت شده توسط سیلیسیوم،گالیم،آلومینیوم و ژرمانیوم با استفاده از نظریه تابعی چگالی (DFT) " به راهنمایی دکتر فرشید سلیمی و مشاوره دکتر غلامرضا ابراهیم زاده رجائی و رساله آقای کمالی با عنوان " بررسی جذب و امکان دارو رسانی داروی متفورمین توسط نانو فولرن خالی و داپت شده توسط اتم های سیلیسیم،آلومینیوم،گالیم و ژرمانیوم با استفاده از نظریه تابع چگالی " به استاد راهنمایی دکتر غلامرضا ابراهیم زاده رجائی  و دکتر سحر مهاجری و با مشاوره دکتر علی شامل و دکتر محمد خدادادی مقدم انجام شده است.

وی خاطر نشان کرد: مقالات این دو دانشجو در مجله بین المللی  Monatshefte für Chemie - Chemical Monthly از انتشارات اشپرینگر به چاپ رسیده است.

fapjunk.com