1399/06/01 مسئول نهاد نمایندگی ولایت فقیه: اساتید معارف افسران جنگ نرم این زمانه هستند
    مسئول نهاد نمایندگی ولایت فقیه در دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل اساتید گروه معارف را افسران جنگ این دوران نامید.

به گزارش روابط عمومی واحد اردبیل، دکتر تجلایی در جریان نشست اساتید معارف با معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به فرمایش مقام معظم رهبری در اهمیت فرهنگ گفت: رهبر انقلاب بعضی از شب ها به خاطر فرهنگ خوابشان نمی گیرد.

وی به موضوع اتش به اختیار اشاره کرد و ادامه داد: در بحث آتش به فرمان، همه چیز درست و مواضع مشخص است و در آتش به احتیاط ، خودی و غیر خودی مشخص نیست و دشمن نفوذ کرده است ولی در آتش به اختیار وضعیت فرهنگی توجه زیادی لازم است و لذا اساتید گروه معارف در این زمان به عنوان افسران جنگ نرم در دانشگاه هستند.

تجلایی کمبود هیات علمی در رشته معارف را جدی عنوان کرده و افزود: اساتید این گروه با تمام فضای فکری و انقلابی آشنا هستند و جهت حل مشکلات آنها توجه زیادی لازم است.

fapjunk.com