1399/05/30 دکتر جهان‌بین در هیأت امنای دانشگاه آزاد اردبیل: کمک به حل مسائل زیست‌بوم محلی در دستور کار دانشگاه آزاد اسلامی است
    سرپرست معاونت فرهنگی و دانشجویی گفت: کمک به حل مسائل زیست‌بوم محلی جزو دستورکار دانشگاه آزاد اسلامی است و از پایان‌نامه‌های در این حوزه حمایت ویژه می شود.

به گزارش روابط عمومی  واحد اردبیل، دکتر فرزاد جهان‌بین سرپرست معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی در هجدهمین جلسه هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبیل، با بیان اینکه 40 درصد ظرفیت آموزش عالی کشور به دانشگاه آزاد اسلامی اختصاص دارد، گفت: دانشگاه آزاد اسلامی، دانشگاهی اجتماعی است و هر یک از واحدهای دانشگاهی در مناسبات اجتماعی جامعه تأثیرگذار هستند.

دکتر جهان‌بین با بیان اینکه در دانشگاه آزاد اسلامی فرهنگ یک رکن است، گفت: اگر فرهنگ تضعیف شود، دانشگاه و جامعه تضعیف خواهد شد. اعتقاد بر این است که ما از فرهنگ به آموزش، پژوهش و مدیریت می‌رسیم و همچنین معتقدیم که تمامی فعالیت‌های دانشگاه، ذاتاً فرهنگی است. غیرت ملی و اعتماد به نفس یک مساله فرهنگی است، بنابراین آموزش و پژوهش ما باید در خدمت این اهداف باشد.

سرپرست معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی خاطرنشان کرد: کمک به حل مسائل زیست‌بوم محلی جزو دستور کار دانشگاه است و از پایان‌نامه‌هایی که در این حوزه کار شود، حمایت ویژه می شود.

وی با اشاره به سامانه پژوهشیار گفت: این سامانه یکپارچه، ظرفیت بی مانندی است که باعث خواهد شد پژوهش ها در خدمت حل مسائل کشور قرار گیرد و از دوباره‌کاری جلوگیری شود.

دکتر جهان بین با اشاره به مسائل اقتصادی به عنوان رکن سوم در کنار فرهنگ و علم، گفت: بحث اقتصادی برای دانشگاه بسیار مهم است و انتظار می‌رود ضمن حمایت از فعالیت‌های شرکت‌های دانش‌بنیان، درآمدزایی دانشگاه هم مدنظر قرار گیرد.

وی ضمن ابراز خرسندی از حضور کامل اعضای هیأت امنای استان اردبیل در این جلسه، گفت: ترکیب اعضای هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبیل نشان از اهمیت این دانشگاه در استان دارد.

fapjunk.com