1399/05/29 استاندار اردبیل: دانشگاه‌های استان کمر به حل مشکلات جامعه بسته‌اند
    استاندار اردبیل از همت دانشگاه‌های استان بویژه دانشگاه آزاد اسلامی در جهت حل مشکلات جامعه خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل، مهندس اکبر بهنام‌جو در جریان هجدهمین جلسه هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبیل گفت: با برنامه‌های اجرا شده اکنون دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل فضای راکدی ندارد و تمام امکانات خود را در خدمت مردم و توسعه استان قرار داده است که قابل تقدیر است و این امر نشان می‌دهد که مسئولان دانشگاه امانت‌دار خوبی هستند.

وی ادامه داد: فعالیت چشمگیر گروه‌های فن‌آور و شرکت‌های دانش‌بنیان در دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل به دانشجویان و دانش‌آموختگان نشان داد که با علم و پشتکار می‌توان کارآفرینی و اشتغال‌زایی کرد و این نوع فعالیت‌ها باید بیشتر شود.

بهنام‌جو تصریح کرد: فعالیت‌های فن‌آور محور، مهارت را هم در کنار آموزش برای دانشجویان به ارمغان می‌آورد.

وی ضمن تشکر از ایجاد رشته‌هایی که به درد جامعه می‌خورد در دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل، خاطر‌نشان کرد: ارتقای آموزش‌های عمومی و مهارت‌های زندگی باعث ارتقای فرهنگ جامعه خواهد شد، لذا از دانشگاه‌های استان می‌خواهیم که در این حوزه بیش از پیش ورود کنند چرا که این آموزش‌ها، رفتار اجتماعی مردم را بهبود می‌بخشند.

fapjunk.com