1399/05/29 دکتر رسولی: نگاه بخش‌بندی شده اقتصادی، اجتماعی، سیاسی و فرهنگی در جامعه نگاه معیوبی است
    رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبیل نگاه بخش‌بندی شده اقتصادی، اجتماعی، سیاسی و فرهنگی در جامعه را یک نگاه معیوب و ناقص دانست.

به گزارش روابط عمومی واحد اردبیل، دکتر اسحاق رسولی در جریان جلسه ویدئو‌کنفرانسی شورای فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبیل که با حضور معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد، گفت: اینکه جامعه به بخش‌های اقتصادی، اجتماعی، سیاسی و فرهنگی تقسیم شده، نگاه تجزیه و مثله‌کردن جامعه است و همان قضیه فیل مولانا در علوم انسانی نسبت به جامعه اتفاق افتاده است.

وی ادامه داد: مسائل اقتصادی، اجتماعی، سیاسی و فرهنگی در هم تنیده بوده و تفکیک‌ناپذیر هستند و تا این دیدگاه وجود دارد برنامه‌هایی که به صورت تفکیکی طراحی شده‌اند، شکست خواهد خورد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل گفت: راه‌حل این است که نگاه‌ها باید به اصل قرآنی که همه حوزه‌ها را باهم می‌بیند برگردد در این صورت است که نقص‌های موجود رفع خواهد شد و برنامه‌ها به اهداف خود خواهند رسید.

رسولی افزود: امیدواریم در دانشگاه آزاد اسلامی اسیر الگوهای موجود نشویم و با نگاه قرآنی برنامه‌ریزی کنیم و همانند نظام جمهوری اسلامی، در دانشگاه آزاد اسلامی نیز از فرهنگ به عنوان هدف تعالی یاد شده است به همین دلیل سند اسلامی شدن دانشگاه که مطالبات رهبری را هم در بر می‌گیرد، طراحی شده و در حال پیاده‌سازی است.

fapjunk.com