1399/05/21 دکتر رسولی در دیدار با خبرنگاران خبرگزاری فارس و بسیج رسانه ای استان : نقد منصفانه یک هدیه به مسئولان است
    رئیس دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل نقد منصفانه توسط خبرنگاران را یک هدیه ارزشمند برای مسئولان دانست.

به گزارش روابط عمومی واحد اردبیل، اسحاق رسولی در دیدار با خبرنگاران خبرگزاری فارس و بسیج رسانه ای استان که به مناسبت روز خبرنگار شکل گرفت گفت: بیشتر خبرنگاران به خاطر احساس مسئولیت، دغدغه عمومی وارد حوزه خبر می‌شوند و لذا این کار را با جان و دل انجام می‌دهند.

وی ادامه داد: مدیریت و جهت دهی افکار عمومی در دست رسانه ها و خبرنگاران است و گاهی انعکاس مناسب خبر یا یک دغدغه، منجر به احقاق یک مطالبه عمومی می‌شود و این یکی از رسالتهای خبرنگاری است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل افزود: هرچند پذیرش نقد بسیار کم اتفاق می‌افتاد و اغلب نسبت به آن جبهه گیری می‌شود ولی مسئولان همانند  مصرف یک داروی تلخ، که سر انجام خوبی دارد، باید آن را بپذیرند چرا که  نقد منصفانه و با اخلاق راهگشا بوده و نتایج خوبی به دنبال دارد.

عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی خاطر نشان کرد: مسئولیت اجتماعی بزرگی بر عهده خبرنگاران است و  آنها باید مصلحت جامعه و نظام و انقلاب  را در نظر داشته و بدون وابستگی به فرد یا جریان خاصی زبان گویای مردم باشند.

لازم به ذکر است رئیس دانشگاه آزاد اسلامی به مناسبت روز خبرنگار دیدارهای جداگانه ای را با خبرگزاریهای ایرنا، فارس، باشگاه خبرنگاران، خانه مطبوعات و صدا و سیما داشت.

fapjunk.com