1399/05/19 رئیس دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل خبر داد؛ پذیرش بدون کنکور در مقطع کارشناسی ارشد و دکتری از بین استعدادهای درخشان
    دکتر اسحاق رسولی از پذیرش بدون کنکور دانشجو در مقاطع دکتری و ارشد و از بین استعدادهای درخشان خبر داد.

به گزارش روابط عمومی واحد اردبیل، رسولی در جلسه شورای آموزشی این دانشگاه گفت: براساس اعلام سازمان مرکزی و دفترچه صادره سنجش و پذیرش، دانشگاه آزاد اسلامی می تواند 40% بیش از ظرفیت اعلامی وزارت علوم در مقطع دکتری و ارشد را از بین استعداد های درخشان پذیرش نماید.
    وی ادامه داد: پذیرش بدون آزمون استعدادهای برتر و فارغ التحصیلان ممتاز برای ورود به هریک از مقاطع دانشگاه آزاد اسلامی دارای شرایط خاصی است که مفاد اصلی این شرایط به این شرح است است که در مقطع دکتری برای گروه های آزمایشی مختلف حداقل نمره معدل تعریف شده است و حداقل معدل کلیه متقاضیان دکتری بدون کنکور دانشگاه آزاد در گروه آزمایشی دامپزشکی 17 ، علوم انسانی 18.5 و سایر گروه های آزمایشی 17.5 می باشد . همچنین حداقل نمره پایان نامه داوطلبان ممتاز متقاضی در هر گروه آزمایشی باید 18.5 باشد و درخصوص دانش آموختگانی که ارزیابی پایان نامه آنها به صورت توصیفی بوده است تنها دانش آموختگانی که پایان نامه آنها با درجه « عالی »  ارزیابی شده است مجاز به  ثبت نام در دوره بدون آزمون ( ویژه استعدادهای درخشان ) خواهند بود .
    وی ادامه داد: متقاضی که در مقطع کارشناسی ارشد فارغ التحصیل شده، باید رشته ای را انتخاب کند که همنام و متجانس با نام رشته انتخابی در مقطع دکتری باشد و داوطلبانی که فرم ثبت نام دکتری بدون آزمون دانشگاه آزاد را تکمیل کردند ، در صورت کسب حدنصاب لازم برای دعوت به مصاحبه دکتری دانشگاه آزاد ، باید فایل مقالات ، تولیدات علمی و ... را در روز مصاحبه همراه خود داشته باشند .
    رسولی افزود: متقاضیان باید حداکثر طی 6 ترم ( بدون احتساب ترم تابستان ) درس خود را در مقطع کارشناسی ارشد به اتمام رسانده باشند . همچنین آن دسته از داوطلبانی که دروس معادل سازی شده داشته باشند نمی توانند از این طریق برای تحصیل در مقطع دکتری دانشگاه آزاد اقدام کنند .
    عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی در خصوص پذیرش بدون کنکور در مقطع کارشناسی ارشد نیز گفت: از جمله شرایط ثبت نام این است که دانشجوی متقاضی حتما باید جزو 15 درصد برتر ورودی رشته خود باشند و حداقل هشت نیمسال را گذرانده باشند و همچنین حد اقل معدل آنها در رشته های انسانی 18.5 و در رشته های علوم پایه و فنی نیز 17.5 باشد  تا بتوانند در این ثبت نام شرکت نمایند.

fapjunk.com