1399/05/15 به همت عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل ؛ کتاب «مبانی عملی ژنتیـک » به بازار نشر رسید
    کتاب « مبانی عملی ژنتیـک » به تألیف دکتر فرناز فرزانه دهکردی ، عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل، منتشر شد.

به گزارش روابط عمومی واحد اردبیل، دکتر فرناز فرزانه دهکردی، عضو هیات علمی واحد اردبیل در خصوص محتوای این کتاب گفت: کتاب مبانی عملی ژنتیـک، به منظور لمس بهتر اصول و قوانین ژنتیک بوده و روش های ذکر شده در آن به شما فرصت تجربه ای شیرین و ساده برای آموختن بهتر اصول اولیه علم ژنتیک، به صورت عینی خواهد داد. در این کتاب سعی بر آن شده تا علاوه بر آزمایش های مربوط به ژنتیک کلاسیک، آزمایش های ژنتیک مولکولی نیز با روشی گام به گام و متفاوت ذکر شود .

وی ادامه داد: این کتاب به شمارگان 2000 نسخه و با قیمت 187.000 ریال در تیرماه 1399 و توسط انتشارات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل به چاپ رسیده است و علاقمندان می توانند کتاب یاد شده را از انتشارات علمی دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل، واقع در چهارراه حافظ (ساختمان شهید علی آقایی) تهیه نمایند

fapjunk.com