1399/05/04 معاون خودکفایی و اشتغال کمیته امداد امام خمینی(ره) استان: مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی افتخار استان اردبیل است
    منصور سیفی ضمن تقدیر از فعالیتهای انجام یافته در مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل، این مرکز را افتخار استان دانست.

به گزارش روابط عمومی واحد اردبیل، معاون خودکفایی و اشتغال کمیته امداد امام خمینی(ره) استان در جریان بازدید از مرکز رشد و واحدهای فناور این واحد گفت: حمایت از طرح های دانش بنیان اولویت کمیته امداد اردبیل است و در صورت جذب افراد تحت پوشش، تسهیلات با کارمزد پایین در اختیار شرکتهای مستقر در مرکز رشد و فناوری دانشگاه آزاد قرار خواهد گرفت.

سیفی ادامه داد: شرکتهای معرفی شده از سوی واحد اردبیل در اسرع وقت تسهیلات و حمایتهای لازم را دریافت خواهند کرد و در صورت استقرار مرکز نیکوکاری کارآفرینی در مرکز رشد ، تمامی طرح های دانش بنیان از آن طریق مورد حمایت قرار خواهند گرفت.

وی افزود: علاوه بر موارد فوق شرکتهای تازه تاسیسی که بنیه مالی پایینی دارند در صورت معرفی از طرف دانشگاه، به ازای هر نفر از افراد تحت پوشش شاغل در آن شرکت، مبلغ 500.000.000 ریال وام قرض الحسنه دریافت خواهند کرد.

fapjunk.com