1399/04/30 کارگاه آموزشی نشریات دانشجویی به صورت آنلاین در واحد اردبیل برگزار شد
    دبیر کمیته ناظر بر نشریات دانشجویی استان از برگزاری کارگاه آنلاین آموزشی نشریات دانشجویی خبر داد.

به گزارش روابط عمومی واحد اردبیل، بهنام شوقی گفت: با توجه به درخواست انتشار نشریات دانشجویی توسط دانشجویان استان و نیاز به آموزش در این زمینه ، دوره آموزشی روزنامه نگاری به صورت آنلاین در سطح استان و حضوری در واحد اردبیل و با رعایت فاصله گذاری و سایر نکات بهداشتی برگزار شد.

وی نشریات دانشجویی را از فعالیت های مهم اجتماعی در سطح دانشگاه برشمرد و افزود: نشریه دانشجویی علاوه بر ظاهر و مطالب درج شده از باطن و اندیشه درونی برخوردار است.

شوقی اظهار کرد: در نشریات دانشجویی فکر و اندیشه است که به نشریه سو و سمت می دهد و در موقعیت ها و شرایط مختلف اجتماعی، نشریه می تواند تاثیر فراوان و نقش ارزنده ای داشته باشد.

دبیر کمیته ناظر بر نشریات دانشجویی استان برگزاری چنین دوره ها را برای دانشجویان مفید ارزیابی کرد و افزود: جشنواره نشریات دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی مرداد ماه در دانشگاه آزاد اسلامی خوراسگان به صورت مجازی برگزار خواهد شد و آموزش دانشجویان در بالابردن کیفیت نشریات موثر خواهد بود.

این مدرس و فعال نشریات دانشجویی گفت: در این دوره آموزشی برای متقاضیان انتشار نشریه از واحد اردبیل و واحد پارس آباد ، مبانی نشریات دانشجویی، روی جلد، شناسنامه، خبر، مصاحبه و گزارش تدریس شد.

وی ادامه داد: در این دوره دانشجویان با ارکان یک نشریه، اعضا و مسئولیت های تعریف شده آنها و سامانه نشریات دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی آشنا شدند.

fapjunk.com