1399/04/28 به همت کارگروه توسعه دانشگاه آزاد اسلامی؛ ۵۰ بانو در روستای سوهای اردبیل قالیباف می‌شوند
    مدیرکل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل از تکمیل ظرفیت کارگاه قال بافی راه اندازی شده توسط کارگروه توسعه روستای سوها و اشتغال 50 نفری بانوان خبر داد.

به گزارش روابط عمومی واحد اردبیل، فریبا رامزی در جلسه کارگروه توسعه روستای سوها گفت: از دوم اسفند تا کنون و با پیگیریهای به عمل آمده ،13 دار قالیبافی توسط یکی از کارآفرینان استان در شبستان مسجد روستای سوها و برای بانوان این روستا برپا گردید که به سرعت ظرفیت 50 نفری آن پر شد و اکنون 30 نفر نیز در نوبت انتظار می باشند.

وی افزود: با همکاری دانشگاه و استانداری و بر اساس یک برنامه پنج‌ساله که ساله شامل فعالیت‌های علمی فرهنگی و کارآفرینی است، روستای سوها به روستایی نمونه در سطح کشور تبدیل خواهد شد و به‌عنوان یک الگو در قسمت‌های مختلف به کشور معرفی می‌شود.

رامزی ادامه داد: دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل در سال جهش تولید و با سرلوحه قرار دادن فرمایشات مقام معظم رهبری و در راستای مسئولیت‌های اجتماعی خود و برای توسعه این روستا از ظرفیت‌های موجود استفاده می‌کند و تاکنون هیچ‌گونه سرمایه‌گذاری مادی نداشته و البته به فکر در آمدزایی از این طرح نیست.

مدیرکل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل ادامه داد: در کنار این کارگاه قالیبافی که به نام سردار قاسم سلیمانی نامگذاری شده است، کلاس حفظ قرآن نیز دایر گردید و در این مدت کوتاه 17 نفر موفق به حفظ 15 جزء از قرآن کریم شده اند.

رامزی با اشاره به استقبال خوب  اهالی روستای سوها از این طرح دانشگاه آزاد اسلامی خاطر نشان کرد: تا کنون برای 20 نفر از شرکت کنندگان در این کارگاه، گواهی مهارت اخذ شده و با رایزنی های به عمل آمده به زودی عملیات ساخت یک گارگاه با فضای مناسب آغاز خواهد شد و علاوه بر بانوان، آقایان علاقمند نیز تحت پوشش قرار خواهند گرفت و فعالیتهای دیگری از جمله دامپروری و تولید لبنیات نیز به آن اضافه خواهد شد.

fapjunk.com