1399/04/21 دکتر دلداده مقدم: پویش من ماسک می‌زنم در دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل فعال شد
    به دنبال صعودی شدن شیوع کرونا، معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبیل از فعال شدن پویش من ماسک می‌زنم در این دانشگاه خبر داد.

به گزارش روابط عمومی واحد اردبیل، حمید دلداده مقدم در جریان برگزاری ستاد مبارزه با کرونا این دانشگاه گفت: پویش من ماسک می‌زنم گامی در جهت پیشگیری از شیوع بیشتر کرونا ویروس است و استفاده از آن در مکان‌های عمومی توصیه می‌شود، به همین منظور این پویش راه‌اندازی شد.

وی با اشاره به ضرورت اجباری شدن استفاده از ماسک در  واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی استان عنوان کرد: رعایت نکات بهداشتی و فاصله‌گذاری اجتماعی یکی از ضرورت‌هایی است که باید به صورت جدی در شرایط کنونی به آن توجه کرد بر این اساس و طبق مصوبه ستاد مبارزه با کرونا دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل ارائه خدمات به مراجعه کنندگان تنها در صورت رعایت پروتکل‌های بهداشتی و بخصوص استفاده از ماسک امکان پذیر خواهد بود.

معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبیل با اشاره به اهمیت استفاده از ماسک در کاهش ابتلا به بیماری کووید ۱۹ افزود: در صورتی که فرد مبتلا و فرد سالم هر دو از ماسک استفاده نکنند امکان ابتلا به این بیماری  ۹۰ درصد گزارش شده است و همچنین اگر فرد سالم و فرد مبتلا از ماسک استفاده کنند امکان ابتلا به کرونا ویروس به یک و نیم درصد کاهش می‌یابد.

وی تصریح کرد: کرونا یک بیماری ویروسی است که با پیشگیری و رعایت قوانین معین شده بهداشتی می‌توان آن را مهار کرد و این موضوع با اهتمام تمامی مردم محقق می‌شود.

fapjunk.com