1399/04/18 با افزایش فضای سبز به بیش از 3 هکتار اتفاق افتاد؛ نغمه خوانی پرندگان در واحد اردبیل
    مدیر کل امور اداری و منابع انسانی دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل از افزایش فضای سبز این دانشگاه به بیش از 30.000متر مربع خبر داد.

به گزارش روابط عمومی اردبیل، علیرضا عطائی گفت: به منظور زیباسازی ، نشاط آفرینی و ارتقای بهره وری فضاهای محیط دانشگاه، فضای سبز موجود در مجتمع بسیج و مجتمع شاهد واحد اردبیل به بیش از سه هکتار افزایش یافته و در طول سال نیز بهسازی و مورد رسیدگی قرار می‌گیرد.
    وی ادامه داد: گیاهان کشت شده در فضای سبز در 4 گروه درختان ، درختچه ها ، گیاهان زینتی و گلهای فصلی هستند که باعث ایجاد یک محیط مفرح و سرسبز برای دانشجویان شده است. به طوری که از اوایل اردیبهشت تا کنون شاهد انتشار عطر گلها و نغمه خوانی پرندگان در این محیط هستیم.
    عطایی افزود: انواع کاج نوئل، سیا ، تهران، سدروس، ژونی پروس، سرو خمره ای، سرو نقره ای، تویا، کامیس پاریس، تبریزی، چنار، اقاقیا، بید، آیلانتوس، زبان گنجشک، و همچنین انوع درخت میوه، در کنار درختچه هایی مثل، طاووسی، اسپیره، پیراکانتا، بودلیا، برگ نو، یاس جنگلی، گل محمدی به همراه گلهای مارگریت، انواع رز، کوکب کوهی، لاواندولا، داودی، اطلسی، بنفشه، شمعدانی، جعفری وکلم زینتی در این فضای سبز کاشته شده است.
    مدیر کل امور اداری و منابع انسانی واحد اردبیل اضافه کرد: کشت گل محمدی در محوطه دانشگاه با مساحت بیش از شش هزار مترمربع نیز علاوه بر ارزش آفرینی ، با این هدف و در راستای ماموریت های حوزه معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه می باشد.

جهت مشاهده گزارش تصویری این مطلب اینجا کلیک کنید

fapjunk.com