1399/04/04 از بین ۳۴۰ اثر؛ اثر دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل به فینال جشنواره بین‌المللی کارتون اندونزی راه یافت
    اثر دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل موفق به حضور در فینال جشنواره بین‌المللی کارتون اندونزی شد.

به گزارشروابط عمومی واحد اردبیل، اثر رسول حاجی‌زاده دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل در مسابقه بین‌المللی اندونزی با موضوع آزاد از بین ۳۴۰ اثر کارتونی انتخاب و جزء فینالیست‌ها و برترین کارتونیست‌های جهان شد.

این دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل ۷۹ جایزه ملی و بین‌المللی در کارنامه هنری خود دارد و تاکنون در جشنواره‌های مطرح ایتالیا، چین، کرواسی، اوکراین و ترکیه شرکت داشته و رتبه‌های برتر را کسب کرده است.

وی نخستین داور بین‌المللی کاریکاتور استان اردبیل بوده و اکنون دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل رشته علوم ارتباطات است.

۳۴۰ اثر کارتونی با موضوع آزاد از  ۶۴ کشور برای چاپ در کاتالوگ ویژه مسابقه بین‌المللی اندونزی ارسال شده بود.

توجه : اصل خبر مربوط به تاریخ 99/3/20 می باشد که به دلیل بروز برخی مشکلات در تاریخ 99/3/29 از سایت حذف شده بود!