1399/04/04 با اجرای طرح کشت گل محمدی در زمینی بایر؛ عطر گل سرخ در دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل پیچید
    معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل از آغاز برداشت گل محمدی در محوطه این دانشگاه خبر داد.

حسین علی‌پور در حاشیه برداشت گل محمدی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل اظهار کرد:‌ «طرح کشت گل محمدی سال ۹۸ و به همت گروه کشاورزی دانشگاه در محوطه مجتمع بسیج دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل در مساحتی بیش از ۶ هزار مترمربع که قبلاً به‌صورت فضای بلااستفاده و متروکه بوده است، آغاز شد.»

وی افزود: «این طرح در راستای یکی از مأموریت‌های دانشگاه یعنی ارتقای بهره‌وری املاک و دارایی‌ها بوده که پس از انجام مطالعات علمی، به‌صورت کشت بافت و پرورش به روش ریز ازدیادی آغاز شد. هدف اولیه این طرح، زیباسازی و نشاط‌آفرینی محوطه دانشگاه بوده که مورد استفاده استادان، کارکنان و دانشجویان است. از اهداف بعدی طرح می‌توان به ارزش‌آفرینی آن اشاره کرد که در همین سال نخست شاهد بهره‌برداری و برداشت محصول آن هستیم.»

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل گفت: «در راستای ارزش‌آفرینی این طرح و با رعایت آیین‌نامه مالی و معاملاتی، محصول پس از برداشت در مرکز رشد دانشگاه توسط یکی از دستگاه‌های طراحی‌شده توسط استادان فرآوری شده و اسانس آن که بازار مناسب صادراتی و داخلی مناسبی دارد، تهیه خواهد شد و بدین ترتیب ارزش‌افزوده بیشتری پیدا خواهد کرد.»

علی‌پور خاطرنشان کرد: «با توجه به ظرفیت‌های موجود بنا داریم تا برای کشت این گیاه و توسعه محصول از طریق واحدهای دانشگاهی استان نیز اقدام کنیم تا با توسعه این طرح، زنجیره ارزش ایجاد شود.»

توجه : اصل خبر مربوط به تاریخ 99/3/19 می باشد که به دلیل بروز برخی مشکلات در تاریخ 99/3/29 از سایت حذف شده بود!

fapjunk.com