1399/04/03 در جریان بازدید مدیرکل ورزش و جوانان استان اردبیل از باشگاه یورد مطرح شد؛ دکتر رسولی: کارآفرینی ورزشی جزو برنامه راهبردی واحد اردبیل است
    رئیس دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل از اهمیت کارآفرینی ورزشی در برنامه راهبردی این دانشگاه خبر داد.

به گزارشروابط عمومی واحد اردبیل، اسحاق رسولی در جریان بازدید مدیرکل ورزش و جوانان استان اردبیل از باشگاه یورد این دانشگاه اظهار کرد: «این دانشگاه در عرصه‌های مختلف رویکرد کارآفرینی را در پیش گرفته و کارآفرینی ورزشی یکی از برنامه‌های راهبردی دانشگاه است که با راه‌اندازی کامل این باشگاه ورزشی به‌طور مستقیم برای ۳۰ نفر شغل ایجاد خواهد شد.»

وی افزود: «جذب کارآفرینان ورزشی و انجام فعالیت‌های مشارکتی با آنها الگوی اصلی توسعه و ارتقای علمی ورزش دانشگاه بوده که در پیشرفت ورزش استان تأثیرگذار است.»

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل خاطرنشان کرد: «از زمان آغاز به‌کار باشگاه ورزشی بانوان این واحد دانشگاهی مقام‌های متعددی توسط ورزشکاران در رشته‌های کشتی پهلوانی، کونگ‌فو، کاراته پومسه مجازی، تکواندو و ... به‌دست‌آمده است.»

توجه : اصل خبر مربوط به تاریخ 99/3/11 می باشد که به دلیل بروز برخی مشکلات در تاریخ 99/3/29 از سایت حذف شده بود!

fapjunk.com