1399/04/01 بابک پردل رئیس مرکز رشد و واحدهای فناور دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل شد/ دکتر رسولی: آینده دانشگاه آزاد اسلامی در مراکز رشد رقم خواهد خورد
    دکتر اسحاق رسولی آینده دانشگاه آزاد اسلامی را در گرو فعالیتهای مراکز رشد و سراهای نو آوری دانست.

به گزارش روابط عمومی واحد اردبیل، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل در جریان معارفه رئیس جدید مرکز رشد و واحدهای فن آور این دانشگاه گفت: همه فعالیتهای غیر آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی رنگ و بوی کارآفرینی گرفته است و شرکتها و اشخاص دارای ایده و برنامه به سوی مراکز رشد هدایت می شوند.

رسولی ادامه داد: فعالیتهای دکتر جعفرقلی نژاد در مراکز رشد اردبیل قابل قبول بوده است و ایشان به دلیل استفاده از فرصت مطالعاتی قادر به ادامه فعالیت نبودند. لذا با بررسی های لازم آقای دکتر پردل که یک فرد کوشا، خلاق و خوش فکر می‌باشد به عنوان رئیس جدید مرکز رشد و واحدهای فن آور انتخاب شد.