1399/03/31 معاون آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل: امتحانات پایان ترم به دو صورت حضوری و غیر حضوری برگزار می‌شود
    دکتر بهنام بهاری از برگزاری همزمان امتحانات به دو صورت حضوری و غیر حضوری خبر داد

به گزارش روابط عمومی واحد اردبیل، بهاری گفت: در راستای رفع دغدغه دانشجویان گرامی و خانواده های محترم امتحانات دانشگاه به دو صورت حضوری و غیر حضوری برگزار خواهد شد.
    وی افزود: با توجه به اعلام وضعیت ستاد مبارزه با کرونای استان مبنی بر اینکه اردبیل در وضعیت قرمز نیست و بر اساس بخشنامه سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی اولویت دانشگاه برگزاری امتحانات به صورت حضوری می باشد. اما با عنایت به اینکه برخی از دانشجویان به دلایل متعدد – از جمله داشتن بیماری زمینه ای یا وجود عضو بیمار در خانواده و ... – تمایل به امتحان حضوری نداشتند، همچنین برخی دیگر از دانشجویان نیز تجهیزات لازم برای امتحان غیر حضوری را نداشتند، لذا مقرر شد همزمان با امتحان حضوری و در همان ساعت و همان روز امتحان به صورت مجازی و برخط نیز از طریق سامانه سیدا- همان سامانه مشاهده نمرات و دریافت کارت وجود به جلسه- به آدرس www.sida.iauardabil.ac.ir برگزار شود تا مشکل این عزیزان نیز رفع شود.
    بهاری خاطر نشان کرد: تحقیقات نشان می‌دهد که همه گیری ویروس کرونا تا چند ماه آینده همچنان در کشور و جهان حضور خواهد داشت لذا باید با حفظ فاصله اجتماعی امور جاری جامعه برقرار باشد. دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل نیز با ارائه راهکارهای مختلف و با بکارگیری امکانات خود در تلاش است تا ضمن صیانت از سلامتی دانشجویان، اساتید و کارکنان به فعالیت خود در حوزه های مختلف ادامه دهد.