1399/01/08 دکتر رسولی: راه‌اندازی نقاهتگاه ۱۰۰ تختخوابی در دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل
    رییس دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبیل از راه‌اندازی نقاهتگاه یکصد تختخوابی در این دانشگاه خبر داد‌.

به گزارش روابط عمومی واحد اردبیل، اسحاق رسولی  اظهار کرد: در روزهای اخیر نقاهتگاه یکصد تختخوابی در یکی از سالن‌های دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل با همکاری دانشگاه علوم پزشکی استان راه‌اندازی  شد.

وی افزود: با توجه به اختصاص بیمارستان امام رضا(ع) اردبیل که بیمارستان مشارکتی دانشگاه آزاد اسلامی و دانشگاه علوم پزشکی اردبیل است برای مداوای بیماران کرونایی، این نقاهتگاه نیز در نزدیکی این بیمارستان در یکی از سالن‌های دانشگاه آزاد اردبیل ایجاد شد.

رییس دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبیل تصریح کرد: این نقاهتگاه در راستای پیش‌بینی‌های احتیاطی و برای ایجاد آرامش خیال در بین مردم از سوی ستاد مقابله با کرونا با همکاری دانشگاه آزاد اسلامی ایجاد شده است.

وی بیان کرد: با توجه به تاکیدات رئیس هیأت امنا و رییس دانشگاه آزاد اسلامی مبنی بر استفاده از تمام ظرفیت‌ها و امکانات‌ واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی برای خدمت به مردم و مبارزه با ویروس کرونا، دانشگاه آزاد استان نیز همکاری‌های لازم را با ستاد مقابله با کرونای استان اردبیل دارد.

رسولی تشریح کرد: مشارکت وعهده‌دار شدن  تدوین طرح شکست کرونا در استان، ثبت نام و ارائه لیست داوطلبان دانشکده علوم پزشکی واحد برای حضور در بیمارستان‌های دانشگاه علوم پزشکی استان، مشارکت ۶۰ نفر از اینترن‌های دانشگاه آزاد اسلامی در بیمارستان‌های اردبیل و توزیع بسته‌های بهداشتی و غذایی توسط بسیج دانشجویی دانشگاه در مناطق حاشیه شهر از جمله فعالیت‌های دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبیل در مقابله با کرونا است.

وی گفت: دانشگاه آزاد اسلامی دانشگاهی مردمی است که به دنبال حل مسائل و مشکلات جامعه بوده و همچنان در خدمت مردم استان خواهد بود.

fapjunk.com