1399/01/08 معاون آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل: آموزش غیرحضوری واحد اردبیل تا برقراری کلاسهای حضوری ادامه می یابد
    معاون آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل از تداوم کلاسهای غیر حضوری واحد‌های این استان تا زمان برقراری کلاسهای حضوری خبر داد.

به گزارش روابط عمومی واحد اردبیل، بهنام بهاری گفت: کلاس‌های غیرحضوری و آموزش مجازی دانشگاه آزاد اسلامی در واحدها و مراکز آموزشی  تابعه استان اردبیل از تاریخ 24 اسفند ماه  با موفقیت آغاز شده است و به صورت مرتب در حال برگزاری است.

وی ادامه داد: در پی شیوع ویروس کرونا  و به‌‌منظور حفظ سلامت دانشجویان و استادان، واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبیل  بهره‌برداری از سامانۀ آموزش غیرحضوری (مجازی) دانشگاه را با موفقیت آغاز کردند.

بهاری افزود: با راه‌اندازی این سامانه استادان و دانشجویان بدون حضور در محل دانشگاه و در محل سکونت یا کار خود می‌توانند از طریق اینترنت در کلاس‌های مجازی حضور پیدا کرده و به مباحث ارائه شده توسط استادان دسترسی داشته باشند.

عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی ادامه داد: همه منابع لازم برای آموزش در قالب‌های الکترونیکی در اختیار دانشجویان قرار می‌گیرد. امکان پرسش و پاسخ، آزمون، تمرین و ارائه توسط دانشجو نیز در این سامانه پیش‌بینی شده است.

وی خاطر نشان کرد: همه کلاس‌ها طبق جداول زمان‌بندی و برابر انتخاب واحد دانشجویان برگزار شده و نسخۀ ضبط شدۀ آن نیز هر روز از ساعت ۲۰ برای استفاده مجدد دانشجویان در دسترس خواهد بود.

نائب رئیس ستاد برگزاری آموزش غیر حضوری  دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبیل گفت: در راستای اطلاع‌رسانی دقیق و جامع و ارائه خدمات پشتیبانی همکاران بخش فناوری اطلاعات در تمام واحدهای دانشگاهی تابعه حضور داشته و پاسخگوی سؤالات و مشکلات استادان و دانشجویان هستند.

وی افزود: مجموعۀ مقالات و ویدئوهای آموزشی و راهنمای استفاده از سامانه نیز گردآوری و از طریق پایگاه اطلاع‌رسانی دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبیل و واحدهای تابعه و نیز کانال رسمی دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبیل در دسترس قرار گرفته است.

وی بیان کرد: همکاران محترم حوزه فناوری و حوزه آموزش دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل تلاش و مساعی تان در راه اندازی و پشتیبانی آموزش غیر حضوری آنلاین در سطح واحدها و مراکز آموزشی  دانشگاهی استان اردبیل قابل تقدیر است، لذا سعی تان را در این مهم ارج نهاده و بر ادامه مسیر تا رسیدن به نتیجه مطلوب که مستلزم همکاری اساتید گرانقدر و دانشجویان عزیز می باشد تاکید می شود.

لازم به ذکر است  شماره های تماس تیم پشتیبانی به شرح زیر می باشد:

- دکتر علی اکبر ایمانی مدیر آموزش غیر حضوری 31745157

- مهندس ایرج قربانی مدیر انفورماتیک و سرپرست تیم پشتیبانی 31745650