1398/12/20 پس از سالها خدمت در عرصه علم و دانش؛ دومین رئیس واحد اردبیل بازنشسته شد
    دکتر خیراله مهرانی، دومین رئیس دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل پس از سالها خدمت در عرصه دانشگاهی بازنشسته شد.

به گزارش روابط عمومی واحد اردبیل، دکتر خیراله مهرانی که از سال 78 الی 87 رئیس دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل بود در اسفند 98 و پس از 30 سال خدمت در عرصه علم و دانش و با به جا گذاشتن اثرات مثبت فراوان بازنشسته شد.

دکتر مهرانی که منشاء خدمات بسیاری در شهر و استان خویش است از سال 1367 به عنوان عضو هیات علمی و معاون آموزشی، وارد دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل شده و در سال 78 پس از مهندس پریوند، به عنوان دومین رئیس این واحد انتخاب شد.

لازم به ذکر است وی در جمع دانشگاهیان و دانشجویان بسیار محبوب بود و پس از پایان دوران ریاست خود همچنان به عنوان عضو هیات علمی و با مرتبه استادیاری به شاگردان و علاقمندانش خدمت رسانی می کرد.