1398/11/28 سراهای نوآوری واحد اردبیل در حال شکوفایی؛ ورود استان اردبیل به بازار فناوری از طریق برگزاری دوره های تخصصی
    سرای نوآور مجموعه عقاب‌های دیجیتال دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل با یک برنامه جامع و کامل به سوی اهداف بزرگ در حال حرکت است و با برگزاری دوره‌های به هم پیوسته به استعدادیابی، تربیت و به‌کارگیری نیروهای متخصص و کاربلد خواهد پرداخت.

به گزارش روابط عمومی واحد اردبیل، سرای نوآور مجموعه عقاب‌های دیجیتال دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل با یک برنامه جامع و کامل به سوی اهداف بزرگ در حال حرکت است و با برگزاری دوره‌های به هم پیوسته به استعدادیابی، تربیت و به‌کارگیری نیروهای متخصص و کاربلد خواهد پرداخت.

روابط عمومی واحد اردبیل برای آگاهی بیشتر از مجموعه فعالیت‌ها و اهداف این سرای نوآور با بابک نوری‌مقدم، زینب رضایی و شیوا رزاق‌زاده سه عضو این مجموعه و هیئت‌علمی گروه کامپیوتر دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل گفتگو کرده است که با هم می‌خوانیم.

برگزاری استارت‌آپ در دستور کار سرای نوآور عقاب‌های دیجیتال

عضو هیئت‌علمی دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبیل اظهار می‌کند: «استان اردبیل دارای ظرفیت و نیروی کار بالقوه برای ورود به حوزه بازی‌های رایانه‌ای و انیمیشن است، اما تاکنون مرجعی برای جهت‌دهی، پروژه‌یابی و آموزش اعضا در اردبیل وجود نداشت.»

بابک نوری‌مقدم می‌افزاید: «سرای نوآوری مجموعه عقاب‌های دیجیتال دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل در نظر دارد استان اردبیل را وارد بازار فناوری کرده و با بهره‌مندی از نیروی کار و استادان مجرب در حوزه‌های دیجیتالی، سیاست‌گذاری و جهت‌دهی ایجاد کند.»

وی یادآور می‌شود: «هدف از انجام این فعالیت‌ها بهره‌مندی از جوانان و استادان گروه کامپیوتر در راستای ایجاد استارت‌آپ‌ها و ورود به حوزه کسب‌وکار است.»

کشف استعدادهای جوان  و نوجوان با برگزاری دوره‌های موشن گرافیک و انیمیشن‌سازی

عضو دیگر هیئت‌علمی گروه کامپیوتر دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل نیز در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری آنا در اردبیل بیان می‌‌کند: «سرای نوآوری مجموعه عقاب‌های دیجیتال دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل در مرحله اول دو دوره تخصصی مرتبط با یکدیگر را برگزار خواهد کرد که این دوره‌ها شامل دوره حرفه‌ای موشن گرافیک و مبانی انیمیشن و دوره مقدماتی آموزش بازی سازی با Unity است.»

زینب رضایی می‌افزاید: «دوره انیمیشن شامل بخش‌های گراف موشن و انیمیشن دوبُعدی و سه‌بُعدی است که بخش موشن‌گرافی مقدمه‌ای برای ورود به انیمیشن‌سازی است که توسط نوآموزها سپری خواهد شد.»

وی عنوان می‌کند: «نوآموزان بااستعداد شرکت‌کننده در این دوره‌ها برای همکاری در انجام پروژه‌های توسعه بازیهای کامپیوتری و  موشن گرافیک معرفی خواهند شد.»

عضو هیئت‌علمی گروه کامپیوتر دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل با اشاره به برگزاری کلاس آموزشی کار با فتوشاپ تشریح می‌کند:  «کارگاه یک روزه آشنایی با صنعت گیم و دوره رایگان کار با فتوشاپ به عنوان مقدمه دوره‌های ذکر شده برگزار می‌شود و محتویات سایر برنامه‌ها در این دوره توضیح داده خواهد شد.»

دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل تبدیل به قطب تولید بازی‌های رایانه‌ای می‌شود

عضو سرای نوآور مجموعه عقاب‌های دیجیتال دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل نیز در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری آنا در اردبیل بیان می‌کند: «مطابق تلاش‌ها و اقدامات صورت گرفته تلاش می‌کنیم تا واحد اردبیل به عنوان قطب بازی‌های رایانه‌ای تبدیل شود.»

وی عنوان می‌کند: «نوآموزان بااستعداد شرکت‌کننده در این دوره‌ها برای همکاری در انجام پروژه‌های ساخت انیمیشن و تولید موشن گرافیک معرفی خواهند شد.»

عضو هیئت‌علمی گروه کامپیوتر دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل با اشاره به برگزاری کلاس آموزشی کار با فتوشاپ تشریح می‌کند: «دوره رایگان کار با فتوشاپ به عنوان مقدمه دوره‌های ذکر شده برگزار می‌شود و محتویات سایر برنامه‌ها در این دوره توضیح داده خواهد شد.»

دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل تبدیل به قطب تولید بازی‌های رایانه‌ای می‌شود