1398/11/15 عضو هیات علمی واحد اردبیل خبر داد: دفاع اولین دانشجوی مقطع دکتری رشته مدیریت ورزشی دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل از رساله خود
    عضو هیات علمی رشته تربیت بدنی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل از برگزاری اولین جلسه دفاع مقطع دکتری رشته مدیریت ورزشی این واحد خبر داد.

به گزارش روابط عمومی واحد اردبیل، ایمان زاده پس از برگزاری اولین جلسه دفاع مقطع دکتری رشته مدیریت ورزشی این واحد گفت: دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل از مهرماه ۹۵ اقدام به پذیرش دانشجو در مقاطع ارشد ودکتری رشته مدیریت ورزشی کرده است وهم اکنون تعداد ۳۰ نفر دانشجو در مقطع دکتری مدیریت ورزشی وحدود ۴۵ دانشجو در مقطع ارشد مشغول تحصیل بوده و حدود ۶۰ نفر نیز در مقطع ارشد رشته مدیریت ورزشی فارغ التحصیل گردیده اند.

وی ادامه داد: امروز آقای مهداد نمازی بعنوان اولین فارغ التحصیل دکتری رشته مدیریت ورزشی (گرایش مدیریت راهبردی در سازمانهای ورزشی) از رساله دکتری خود باعنوان "تدوین مدل ترغیب ورزشکاران به خرید کالای ورزشی تولید داخل براساس تئوری داده بنیاد" دفاع کرد.

دکتر مسعود ایمان‌زاده افزود: بنده به عنوان استاد راهنما و پروفسور مهرداد محرم‌زاده به عنوان استاد مشاور در خدمت این دانشجوی عزیز بودیم.