1398/11/12 مسئول ستاد دهه فجر دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل تشریح کرد: جزئیات برنامه‌های گرامیداشت ایام الله دهه فجر
    معاون فرهنگی و دانشجویی واحد اردبیل به تشریح ویژه برنامه‌های سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی در این دانشگاه پرداخت.

دکتر علیرضا عبدالرحیمی در گفت وگو با خبرنگار روابط عمومی واحد اردبیل، با بیان اینکه شعار محوری سال جاری در سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی «انقلاب اسلامی زنده و پویا در پرتو ولایتمداری، جهاد و مقاومت» است، گفت: دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل  ویژه برنامه‌های مختلفی را برای برگزاری در این دهه در نظر گرفته است.

وی خاطرنشان کرد: در واحد برنامه‌ریزی و اقدام شایسته درخصوص آذین‌بندی محیط عمومی دانشگاه به نمادهای انقلابی و فرهنگی مناسب، طراحی و نصب رهنمودهای حضرت امام خمینی (ره) و مقام معظم رهبری (مدظله العالی) درخصوص نهضت اسلامی، انقلاب اسلامی و دستاوردها و کارآمدی نظام پربرکت جمهوری اسلامی، اکران فیلم، برگزاری اردوی سیاحتی برای اساتید، دانشجویان و کارکنان، برگزاری نشست دانشجویی گفتمان انقلاب اسلامی خواهد بود.

عبدالرحیمی با اشاره به سایر برنامه های اجرایی دهه مبارک فجر در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل، گفت: مواردی ازجمله تشکیل ستاد دهه فجر، فضا سازی تبلیغاتی دانشکده های دانشگاه، ارسال پیامک بر طبق عناوین روزهای دهه مبارک فجر، گلباران و غبارروبی مزار شهدای گمنام دانشگاه، برگزاری مسابقه ورزشی، تجلیل از خانواده محترم شهدا و ایثارگران، برگزاری مسابقه کتابخوانی، برگزاری مراسم تجلیل از منتخبین مسابقه سراسری قرآن و عترت و برگزاری سلسله نشست های هم اندیشی اسااتید با محوریت حجاب و عفاف است.

معاون فرهنگی و دانشجویی واحد اردبیل به اجرای برنامه های شاخص دیگر اشاره کرد و افزود: برگزاری نشست علمی و تخصصی و کارگاه آموزشی بر اساس سرفصل بیانیه گام دوم انقلاب برای اساتید و کارکنان با حضور اساتید برجسته کشوری از برنامه های این ایام الله خواهد بود.

عبدالرحیمی با بیان اینکه جشن بزرگ چهل و یکمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی 16 بهمن ماه در واحد اردبیل برگزار خواهد شد، تأکید کرد: این مراسم همراه با گرامیداشت یاد وخاطره سردارشهید سپهبد قاسم سلیمانی خواهد بود.

وی همچنین اعلام کرد: اساتید، دانشجویان و کارکنان واحد اردبیل در کنار مردم شریف اردبیل حضوری منسجم و یکپارچه در راهپیمایی 22بهمن خواهند داشت.