1398/10/22 حاجی محمدی: افتخارات خود را به موزه دانشگاه بسپارید تا بالندگی واحد اردبیل را در معرض عموم قرار دهیم
    سرپرست اداره کل روابط عمومی واحد اردبیل از راه اندازی موزه افتخارات دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل در آینده نزدیک خبر داد

به گزارش روابط عمومی واحد اردبیل، سعید حاجی محمدی ضمن اعلام راه اندازی موزه افتخارات دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل در آینده نزدیک گفت: معرفی آثار، دستاوردها و توفیقات هر یک از اعضای هیئت علمی، کارکنان، دانشجویان و گروه‌های علمی، پژوهشی و آموزشی دانشگاه و در معرض دید همگان قرار دادن این موفقیت‌ها می‌تواند گامی موثر در شناساندن ظرفیت‌های دانشگاه باشد. بر این اساس اداره کل روابط عمومی دانشگاه در نظر دارد به همت این عزیزان، به عنوان سرمایه های معنوی دانشگاه، موزه دانشگاه آزاد اسلامی را راه اندازی و مورد بهره برداری قرار دهد.

سرپرست اداره کل روابط عمومی واحد اردبیل ادامه داد: لذا بدینوسیله از عموم اساتید، کارکنان، دانشجویان، گروه های علمی، آموزشی و پژوهشی دعوت می کنیم آثار و دستاوردهای خود را که قابلیت ارائه در موزه دارند، تا تاریخ 15 بهمن ۹۸ به روابط عمومی دانشگاه تحویل دهند تا با نام صاحب اثر در این موزه و در معرض عموم قرار گیرد.

وی خاطر نشان کرد: روابط عمومی دانشگاه پس از بررسی کلیه آثار، نسبت به تعیین مکان، موقعیت و مساحت موزه تصمیم‌گیری خواهد نمود.