1398/10/14 مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبیل: سردار سلیمانی با دلاوری‌ها و رشادت‌ها کمر آمریکا را شکسته بود
    حجت الاسلام تجلایی دلیل سالها تلاش آمریکا برای به شهادت رساندن سردار سلیمانی را سرخوردگی آنها از مبارزات کمرشکن ایشان دانست.

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبیل ظهر امروز و در مراسم میثاق دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل گفت: ما به سردار سلیمانی افتخار می‌کنیم چراکه نوامیس مسلمانان را از دست داعش نجات داد با دلاوری ها و رشادت هایش بارها عملیات آمریکا را ناکام گذاشت و کمرشان را شکست و سرانجام او که سالها به دنبال شهادت بود، در نهایت سربلندی به آرزوی خود رسید.

وی ادامه داد: مبارزات بی نظیر سردار سلیمانی برای آمریکا و نظام سلطه قابل قبول نبود و همانطور که مالک اشتر را ناجوانمردانه به شهادت رساندند، این مرد بزرگ را هم به صورت غیرقانونی و دور از مردانگی شهید کردند.

تجلایی افزود: سردار سلیمانی عشق را با خدا قسمت کرده بود و دیگر خود را نمی دید. سرباز ولایت بود و شهادتش قطعاً ثمر خواهد داد. همانطور که شهادت سرداران و سربازانی همچون صیاد شیرازی و محسن حججی ثمره داد. خون یکی باعث نابودی تشکیلات منافقان شد و خون دیگری هم داعش را از بین برد. انشاالله که خون سپهبد سلیمانی باعث خروج آمریکا از منطقه و ریشه کن شدن ظلم و آشوب در خاورمیانه شود.

وی خاطر نشان کرد: شهادت این عزیز پر افتخار به ما فهماند که انقلاب اسلامی ریشه و جریان دارد و به این راحتی ها لکه‌دار نخواهد شد. لذا وظیفه مسئولین را در اخذ تصمیمات مهم کشوری بیش از پیش سنگین می‌کند.