1398/10/10 دکتر رسولی: بجای فرهنگ متهم یابی،مساله یابی و بهینه سازی نظام اجرایی کشور در اولویت قرار گیرد
    رئیس دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل متهم پروری را باعث نخبه کشی دانست و به جای آن مسأله یابی، بهبود و بهینه سازی نظام اجرایی را پیشنهاد داد.

به گزارش روابط عمومی واحد اردبیل، دکتر رسولی در جلسه بسیج اساتید این واحد گفت: در این ۴۰ سال بسیاری تلاش کردند تا بین مردم و رهبری فاصله بیندازند اما بصیرت ملت و پیوند مستحکم بین مردم و رهبری باعث شده است که انقلاب پابرجا بماند و مسیر کشور رو به رشد باشد، اما هنوز برخی مشکلات پابرجا هستند. علم می‌گوید در صورتی که جامعه‌ای پس از سال‌ها تلاش نتواند مشکلی را حل کند باید ساختار شکنی فکری کرده و در مفروضات خود بازنگری کند.

وی ادامه داد: به هنگام بوجود آمدن یک مشکل، متهم پروری ثمره ای جز نخبه کشی ندارد و  به جای پرداختن به افراد باید مسئله مورد موشکافی قرار گیرد، اساس مشکلات شناسایی و راهکارهای مناسب بررسی شده و نظام اجرایی کشور بهبود یافته و بهینه سازی شود.

رسولی افزود: به فرموده حضرت علی(ع) جامعه زمانی ایده‌آل خواهد بود که همه اعضا برای رسیدن به آن ا تلاش کنند. در این صورت تعامل بین مردم و مسئولان به وجود خواهد آمد و مشکلات هم قابل حل خواهد بود.