1398/10/09 مدیر گروه رشته حقوق دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل: اولین دانشجوی دوره دکتری تخصصی حقوق واحد اردبیل از رساله خود دفاع کرد
    دکتر پیرجهانگیر از برگزاری اولین جلسه دفاع دکتری تخصصی دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل در رشته حقوق کیفری و جرم شناسی خبر داد.

به گزارش روابط عمومی واحد اردبیل، غلامرضا پیرجهانگیر گفت: دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل از سال 1394 در مقطع دکتری رشته حقوق اقدام به پذیرش دانشجو کرده است و هم اکنون 72 نفر در مقطع دکتری این رشته در حال تحصیل می باشند که امروز اولین جلسه دفاع ورودی های سال 94 برگزار شد و آقای رامین علیزاده از رساله دوره دکتری خود با عنوان«طراحی الگوهای پیشگیری از جرایم بانکی در سیاست جنائی ایران» دفاع کردند.

مدیر گروه رشته حقوق واحد اردبیل ادامه داد: استاد راهنمای آقای علیزاده در نگارش و تهیه این رساله دکترحسین غلامی و استاد مشاور دکتر محمد علی جاهد بودند و به عنوان اولین دانش آموخته این رشته از دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل با موفقیت از رساله خود دفاع کردند.