1398/10/03 مدیر امور دانشجویی واحد اردبیل: هشتمین انتخابات شورای اجرایی کانون دانشجویی هلال احمر دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل با استقبال کم نظیر دانشجویان برگزار شد
    اکبر قاسمی از برگزاری انتخابات شورای اجرایی کانون دانشجویی هلال احمر و انتخاب فرشید آذری به عنوان دبیر این کانون خبر داد.

به گزارش روابط عمومی واحد اردبیل، مدیر امور دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل در این خصوص گفت: پس از شمارش آرا آقای فرشید آذری به عنوان دبیر کانون و آقایان عرفان حسینی،حسن یوسفی،سینااکبرزاده، فرشید آذری وعلی محرمی به عنوان شورای اجرایی و همچنین آقای علی عظیمی و خانم آیدا یوسفی به عنوان عضو علی البدل کانون دانشجویی هلال احمر دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل انتخاب شدند.

اکبر قاسمی ادامه داد: کانون دانشجویی هلال احمر نهادی دانشجویی،غیرسیاسی و غیر دولتی است که در جهت تلاش برای تسکین آلام بشری،تامین احترام انسانها،کوشش در برقراری دوستی و تفاهم و صلح پایدار در میان ملتها و همچنین حمایت از زندگی و سلامت انسانها به منظور تحقق اهداف جمعیت هلال احمر در دانشگاهها و موسسات آموزش عالی تشکیل می‌شود.

وی در مورد اهداف این کانون گفت:جذب و تربیت دانشجویان به منظور آماده ساختن آنان در انجام خدمات امدادی و اجتماعی مورد نیاز جامعه به ویژه هنگام بروز حوادث طبیعی و غیرمترقبه،تقویت حس مشارکت جویی و نیکوکاری بین جوانان دانشجو وکمک به وفاق و همدلی بین قشر دانشگاهی با اقشار مختلف جامعه به ویژه اقشار نیازمند و آسیب دیده،کمک به امر سلامت جامعه و دفاع از ارزشهای الهی و انسانی و... مهم ترین هدفهای کانون دانشجویی هلال احمر می‌باشد.

قاسمی ادامه داد :کانون دانشجویی هلال احمر دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل فعالیت خود را از سال82 شروع کرده و یکی از کانونهای پیشرو و فعال در انجام فعالیتهای فرهنگی و بشردوستانه در سطح کشور می باشد .