1398/10/02 دکتر رسولی: تفکرات گذشته در حل بسیاری از مشکلات کنونی عاجز است
    رئیس دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل از لزوم بروز رسانی بسیاری از تفکرات گذشته جهت حل مشکلات کنونی خبر داد.

به گزارش روابط عمومی واحد اردبیل،‌اسحق رسولی عصر امروز و در همایش عشق مجازی گفت: حوزه سلامت یکی از مواردی است که لزوم توجه به آن درحقیقات ما مورد تاکید قرر گرفته است و قصد داریم با یک سری از برنامه های مدون سلامت روحی، روانی، اجتماعی،جسمی و معنوی جامعه را بهبود بخشیم.

وی افزود: در پی تغییر سبک زندگی و عدم وجود مهارت برای مواجه با مسائل جدید مشکلات بسیاری بوجود آمده است و تفکرات گذشته نمیتواند آن را حل کند، لذا این تفکرات باید تغییر یافته و بروز رسانی شود. بر همین اساس و باتوجه به ظرفیتهای دانشگاه در صدد هستیم که راه کارهای حل این معضل اجتماعی را به مردم ارائه کنیم و برگزاری همایشهایی مثل همایش عشق مجازی که با حضور دکتر انوشه برگزار می‌شود یکی از این راه کارهاست.