1398/09/27 با معرفی سه رتبه کشوری اتفاق افتاد: درخشش دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل در جشنواره فرهیختگان
    کمال یاوریان، حسن حسین زاده و بهنام آزادی به عنوان شرکت دانش بنیان برتر ، باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان برتر و آموزشکده سما برتر مورد تقدیر قرار گرفتند.

به گزارش روابط عمومی واحد اردبیل، هفتمین جشنواره فرهیختگان دانشگاه آزاد اسلامی صبح امروز در سالن اجتماعات بیمارستان فرهیختگان برگزار شد.

در این مراسم و به نمایندگی از دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل،‌ کمال یاوریان، حسن حسین زاده و بهنام آزادی به ترتیب به عنوان شرکت دانش بنیان برتر ، باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان برتر و آموزشکده سما برتر  مورد تقدیر قرار گرفتند.

لازم به ذکر است این مراسم با حضور دکتر محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی، بیژن رنجبر قائم مقام، روح‌الله دهقانی فیروزآبادی معاون تحقیقات، فناوری و نوآوری، جواد علمایی معاون علوم، مهندسی و کشاورزی، محسن نفر معاون علوم پزشکی و بابک نگاهداری رئیس پژوهشگاه و شبکه آزمایشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد.

روابط عمومی واحد اردبیل کسب این موفقیت را به مجموعه دانشگاه آزاد اسلامی استان تبریک عرض می نماید.