1398/09/11 مدیر امور ورزش دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل در مقابل دوربین پرسشگر قرار گرفت : افزایش کیفیت خدمات دهی و اضافه کردن تجهیزات جدید تعهد ماست
    دکتر مهدی خورشیدی اندکی بیش از یک سال است که در سمت مدیر امور ورزش واحد اردبیل مشغول به فعالیت است و در این مدت با چالشهای گوناگونی مواجه شده و وظیفه اصلی خود را در دو حوزه می‌داند، اول برنامه‌ریزی دروس تربیت بدنی دانشگاه و برگزاری مسابقات ورزشی و دوم توسعه ورزش و امکانات ورزشی .

خورشیدی در گفتگو با دوربین پرسشگر روابط عمومی واحد اردبیل مهم ترین رسالت اجتماعی گروه تربیت بدنی و علوم ورزشی دانشگاه را اشتغال‌ زایی برای فارغ التحصیلان دانشگاه و همچنین توسعه ورزش قهرمانی استان عنوان کرده و می‌گوید: مدارس ورزشی فرهیختگان دانشگاه آزاد اسلامی هردو هدف فوق را به طور همزمان دنبال می‌کند. به طوری که در تابستان ۹۸ برای ۲۵۰ نفر اشتغال زایی شد و تعداد بسیار زیادی از دانش آموزان علاقمند به صورت کاملاً علمی در این مدارس آموزش دیدند که در صورت تداوم کمک بسیاری به ورزش قهرمانی استان خواهد کرد.

بحث دیگری که این روزها در دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل بسیار داغ است، راه‌اندازی مرکز سلامت، استعداد یابی و سنجش آمادگی جسمانی برای اولین بار در کشور است.  مدیر امور ورزش دانشگاه در این خصوص گفت: امکاناتی که در این مرکز گردآوری شده و به صورت یکپارچه در اختیار مراجعه‌کنندگان است در کشور بی‌نظیر بوده و این مرکز می‌تواند در خصوص پیشگیری بسیاری از بیماری‌های مختلف ،از جمله بیماری‌های متابولیک، استعدادیابی ورزشی و همچنین خدمات‌دهی به قهرمانان ورزشی حلال مشکلات باشد.

خورشیدی افزود تعرفه کلیه خدمات این مرکز 30درصد پایین‌تر از مراکز دیگر است و دانشجویان و کارکنان واحد اردبیل نیز با ۳۰ الی ۴۰ درصد تخفیف از خدمات مرکز سنجش سلامت بهره‌مند می‌شوند.

وی در مورد انتقادات مطرح شده در بحث برون‌سپاری و واگذاری قسمت‌هایی از امکانات و تجهیزات ورزشی دانشگاه به بخش خصوصی گفت: ما متعهد شدیم که اولا این واگذاری باعث افزایش کیفیت خدمات دهی شود و ثانیاً بخش خصوصی امکانات و تجهیزات جدیدی را به مجموعه اضافه کند که برای همیشه در دانشگاه باقی بماند.

مدیر امور ورزش دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل برخی انتقادهای مطرح شده را کمی بی انصافانه دانست و گفت: در راستای همین برون‌سپاری انجام شده و با راه اندازی مرکز سلامت سالانه بیش از ۸ میلیارد ریال عاید دانشگاه خواهد شد و امکانات و فضای بلا استفاده به صورت صحیح مورد بهره‌برداری قرار خواهد گرفت.

خورشیدی در ادامه بحث انتقادهای مطرح شده گفت: در خصوص سیستم گرمایشی سالن ها نیز انتقاداتی مطرح بود که با پیگیری به عمل آمده ۲۴ عدد سیستم گرمایشی تابشی جایگزین سیستم سنتی شد که بسیار مورد پسند دانشجویان واقع شده است و چون مصرف انرژی پایینی هم دارد باعث کاهش هزینه ها شده است.

مهدی خورشیدی در مورد برنامه‌های آتی این مدیریت گفت: با توجه به دیدگاه خوب مدیریتی که در مجموعه دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل وجود دارد امیدواریم به زودی فاز بیوشیمی و آزمایشگاه مرکز سلامت، استعداد یابی و سنجش آمادگی جسمانی را راه‌اندازی کنیم و در صورت مصوب شدن پیشنهادات و با ورود سرمایه‌گذاران، به زودی استخر سرپوشیده و همچنین زمین چمن مصنوعی بدون بار مالی برای دانشگاه راه‌اندازی خواهد شد.

وی بزرگ‌ترین هدف خود را راه اندازی کمپ ورزشی بیان کرد و افزود: موقعیت جغرافیایی استان اردبیل در کنار امکانات خوب دانشگاه آزاد اسلامی پتانسیلی را به وجود می آورد که در صورت فعال شدن می‌تواند توسعه گردشگری ورزشی در اردبیل را به همراه داشته باشد.

مهدی خورشیدی در خاتمه افزود در کنار تلاش هایی که برای توسعه ورزش و امور تربیتی دانشگاه انجام می‌دهیم انتظار داریم که منصفانه و تخصصی مورد نقد قرار بگیریم.

با توجه به اقدامات خوب و شایسته ای که در این مجموعه انجام گرفته است، دوربین پرسشگر روابط عمومی واحد اردبیل شماره به بازدید از این مرکز دعوت می نماید.