1398/09/06 مدیر کل مسابقات و رویدادهای باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان کشور: واحد اردبیل یکی از قطب‌های دانشگاه آزاد اسلامی در زمینه شرکت های دانش بنیان و مراکز رشد کشور است
    مدیر کل مسابقات و رویدادهای باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان کشور در اولین جلسه شورای باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان استان اردبیل، این واحد را به عنوان یکی از قطب‌های دانشگاه آزاد اسلامی در زمینه شرکت‌های دانش بنیان و مراکز رشد کشور برشمرد.

به گزارش روابط عمومی واحد اردبیل،‌ عمو عابدینی در اولین جلسه شورای باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان استان اردبیل گفت: فعالیت ها و برنامه ریزی‌ها در باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان تمرکز زدایی شده و به استان‌ها واگذار خواهد شد تا استان‌ها استقلال بیشتری داشته باشند.

وی علت حضور خود در اردبیل را شرکت در اولین شورای باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان اردبیل و تبیین سیاستها، اهداف و برنامه های راهبردی جدید باشگاه اعلام کرد و افزود: در این جلسات که به صورت ماهانه در استان برگزار خواهد شد مشکلات موجود بررسی و راهکارهای مناسب ارائه شده و برنامه های پیش‌رو مورد بررسی قرار می‌گیرد.

عمو عابدینی اضافه کرد: سیاست‌های کلی باشگاه از تسهیلات گرایی به فعالیت محوری تغییر پیدا کرده است. به همین دلیل کلیه مسابقات و رویدادهای باشگاه با شعار از ایده تا عمل در سه سطح درون واحدی، استانی و ملی برگزار خواهد شد.

وی با اشاره به تغییرات عمده در آیین نامه باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان افزود: بر اساس آیین نامه جدید نحوه عضوگیری در باشگاه کیفیی‌تر شده و خدمات و تسهیلات ارائه شده نیز هدفمندتر خواهد بود.

مدیر کل مسابقات و رویدادهای باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان کشور ادامه داد: مدیریت قوی،هیئت علمی مجرب و پشتکار کارکنان در کنار زیرساخت‌های مناسب باعث شده است که واحد اردبیل یکی از قطبها ها در زمینه شرکت های دانش بنیان و مراکز رشد در سطح دانشگاه های آزاد اسلامی کشور باشد. آن چیزی که در این بخش برای ما مهم است این مورد می باشد که خاستگاه تعدادی از این شرکت ها و مراکز رشد باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان است و این امر جایگاه مهم باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان را نشان می دهد.

عمو عابدینی با اشاره به اینکه اردبیل در طول تاریخ جایگاه بزرگان بوده است تصریح کرد:  دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل به واسطه عقبه ای که دارد به عنوان متولی مسابقات ملی گیاهان دارویی و فناوری نانو در کشاورزی و گیاهان دارویی انتخاب شده است که انشالله اولین فراخوان آن در بهمن ماه 98 منتشر خواهد شد.

وی در خاتمه افزود: انتظار داریم بر اساس آیین‌نامه جدید در نحوه برگزاری رویداد ها، شکل گیری انجمن ها و ارائه خدمات، حمایتها بیش از پیش شود و امیدواریم با برگزاری برنامه هایی که ذکر شد همکاران ما پتانسیل و توانمندی خود را شناسایی کرده و باعث شوند اردبیل جایگاه خود را در صنعت و پژوهش کشور پیدا کند.

fapjunk.com