1398/09/04 دکتر رسولی: دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل آغازکننده فرآیند نظام مدیریتی در استان خواهد بود
    رئيس دانشگاه آزاد اسلامي اردبيل در جلسه عقد تفاهم‌نامه با انجمن مديريت ايران از آغاز فرايند نظام مديريتي توسط اين دانشگاه خبر داد.

به گزارش روابط عمومي واحد اردبيل، اسحاق رسولي در جلسه عقد تفاهم‌نامه با انجمن مديريت‌ ايران گفت: متأسفانه در بخش خصوصی مالکیت‌ سازی بیش از مدیریت حكم‌فرماست ولذا مدیریت ارزش و کارایی خود‌ را از دست می‌دهد و اين مسأله به شركتهاي خصوصي لطمه مي‌زند.

رئيس دانشگاه آزاد اسلامي اردبيل افزود: در نبود نظام مدیریتی،شخصیت‌ سازمان تحت تأثیر افراد قرار می‌گیرد در‌حالی که در یک نظام‌ مدیریتی صحیح، پرورش نیرو صورت می‌گیرد و بودن یا نبودن یک فرد تأثیر چندانی در نظام و روند سازمان ندارد.

وي ادامه داد: در راستاي اين تفاهمنامه برنامه هاي ملي و استاني برگزار شده و بحث نظام مدیریتی در اردبیل استارت خواهد خورد. معتقديم با عملی شدن نظام مدیریتی، توسعه مدیریت و به دنبال آن مدیریت توسعه نیز محقق خواهد شد

رسولي خاطر نشان كرد: اميدوارم به زودي تیم بازاریابی انجمن مدیریت با شرکت‌های دانش بنیان و واحدهای فناوری که در مرکز رشد و سراهای نوآوری مستقر هستند عقد قرارداد كنند و  آنها را تا مرحله ارائه و فروش محصول پوشش دهند.

fapjunk.com