1398/08/25 افتخار‌آفرینی راه‌یافتگان به مرحله نهایی بیست و چهارمین دوره مسابقات بخش شفاهی قرآن و عترت استان اردبیل با کسب 5 مقام کشوری
    با کسب 5 مقام کشوری، راه‌یافتگان به مرحله نهایی بیست و چهارمین دوره مسابقات بخش شفاهی قرآن و عترت استان اردبیل افتخار آفریدند.

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل در گفتگو با روابط عمومی دانشگاه با اعلام این خبر اظهار کرد: مرحله نهایی بیست و چهارمین دوره مسابقات شفاهی قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامی هفته گذشته در سه بخش استادان، کارکنان و دانشجویان به میزبانی سازمان مرکزی و در واحد شهرقدس با همکاری دبیران شورای قرآن و عترت استان‌های اردبیل و اصفهان برگزار گردید.

عبدالرحیمی افزود: پیش از این، تعداد 200 نفر از دانشجویان،استادان و کارکنان واحدهای مختلف استان در مرحله واحدی بخش شفاهی این دوره از مسابقات حضور داشتند و از آن تعداد، 90 نفر به مرحله استانی راه‌یافته بودند.

معاون فرهنگی و دانشجویی تصریح کرد: در نهایت تعداد 16 نفر از نفرات برتر معرفی‌شده در تاریخ های 12 تا 14 آبان‌ماه سال‌جاری با تعداد 400 نفر از راه‌یافتگان کشوری به رقابت پرداختند که به یاری خداوند متعال، راه‌یافتگان استان اردبیل با کسب 5 مقام کشوری افتخار آفریدند.

وی افزود: از میان دانشجویان خواهر واحد اردبیل، حمیده کوهی در رشته قرائت مقام اول، فاطمه اسلامی در رشته حفظ 5 جزء مقام اول و فاطمه اسفندمز در رشته حفظ کل مقام دوم کشوری را کسب کردند. همچنین سیداسماعیل هاشمی از استادان واحد خلخال در رشته قرائت مقام دوم کشوری و لیلا حسن‌زاده از کارکنان سمای اردبیل در رشته حفظ 5 جزء مقام سوم کشوری را از آن خود کردند.

عبدالرحیمی ضمن تبریک به حائزین رتبه‌های برتر کشوری و جامعه دانشگاهی یادآور شد: ثبت‌نام بیست و پنجمین دوره مسابقات قرآن و عترت بخش کتبی در 12 رشته و بخش شفاهی در رشته‌های قرائت، حفظ، اذان، تواشیح، دعاخوانی آغاز شده است و تا 15 آذرماه امسال ادامه خواهد داشت.

وی درباره زمان آزمون کتبی و شفاهی مسابقات قرآن و عترت اظهار کرد: بخش کتبی مسابقات ویژه استادان و دانشجویان در 19 آذرماه راس ساعت 10 صبح در دانشگاه برگزار خواهد شد و زمان برگزاری بخش شفاهی نیز در اطلاعیه بعدی اعلام خواهد شد.

عبدالرحیمی افزود: دانشگاهیان می‌توانند جهت ثبت‌نام بصورت حضوری به اداره‌کل فرهنگی و اجتماعی و غیرحضوری به آدرس اینترنتی:quran.kanooniau.ir  مراجعه و نسبت به ثبت‌نام و دریافت منابع اقدام کنند.

معاون فرهنگی و دانشجویی واحد اردبیل در پایان اظهار کرد: مسابقات قرآن و عترت علاوه بر جنبه آموزشی جنبه تبلیغی و ترویجی نیز دارد و برگزاری چنین مسابقاتی در حوزه فرهنگی و تعمیق مباحث دینی در بین افراد دانشگاهی به‌ویژه قشر جوان دانشجو، اثرات پر‌برکتی دارد و این امر محقق نخواهد شد مگر با همکاری و تلاش همه همکاران دانشگاه به‌ویژه استادان که خالصانه در سنگر علم و تعالی دانشگاه همواره به جهاد و کوشش مشغول هستند.