1398/07/10 با حضور حجت الاسلام رستمی و دکتر عبدالمجید طالب تاش انجام شد؛ تبیین آیین نامه آراستگی، شئون فرهنگی و رفتاری
    نشست تخصصی و تبیینی با موضوع آئین نامه آراستگی، شئون فرهنگی و رفتاری با حضور حجت الاسلام رستمی و دکتر عبدالمجید طالب تاش در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل برگزار شد.

به گزارش روابط عمومي واحد اردبیل حجت الاسلام عباسعلی رستمی در نشست تخصصی و تبیینی با موضوع آئین نامه آراستگی، شئون فرهنگی و رفتاری که در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل برگزار شد، اظهار کرد: بخش اول آئیین نامه مربوط به کار های تبیینی، تحلیلی، معرفتی و اقداماتی  در راستای تغییر و تحول اندیشه، است.

وی افزود: آیین نامه آراستگی، شئون فرهنگی و رفتاری از سه بخش تشکیل شده است و با توجه به این که این آیین نامه به دنبال تغییر و تحول اندیشه است، لذا بخش مهم آن را موارد تبیینی تشکیل می دهد.

رستمی بیان کرد: از جمله اقداماتی که در واحد های دانشگاهی باید انجام گیرد، می توان به معرفی الگوهای مناسب با بهره گیری از سیره عملی معصومین و بزرگان علمی و فرهنگی، سخنرانی استادان متخصص حوزه های ذی ربط و همچنین بهره گیری از پتانسیل های مرکز مشاوره واحد ها اشاره کرد.

معاون اداره كل  فرهنگی اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی بیان کرد: ایجاد زمینه های فکری در دانشجویان با برگزاری کرسی های آزاد اندیشی در موضوعات عفاف و حجاب باید در دستور کار واحد ها قرار گیرد زیرا که بیشترین مطالب در جلسات پرسش و پاسخ ارائه می شود.

وی گفت: در واحد های دانشگاه آزاد اسلامی باید بسترسازی مناسب در راستای تولید و ارائه محصولات فرهنگی در واحد ها انجام شود و همچنین از پایان نامه ها، طرح های پژوهشی و طرح های برگزیده حجاب و عفاف حمایت شود.

دکتر عبدالمجید طالب تاش، رییس پژوهشکده قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامی در ادامه این برنامه، اظهار کرد: بحث عفاف و حجاب باید در شورای فرهنگی واحد ها بیش از پیش مورد توجه قرار گیرد و با توجه به اهمیت موضوع نیاز است تا کارگاه های آموزشی در راستای شیوه اجرای دستور عمل آراستگی و شئون رفتاری و فرهنگی برگزار شود.

طالب تاش افزود: لازم است محل های ورود و خروج دانشجویان برادر و خواهر در وروردی ها، سلف، انتشارات، بوفه از هم تفکیک شود.

وی عنوان کرد: روسای واحد ها باید توجه داشته باشند که دفاتر قرآن و عترت باید در مکان های قابل دسترس دانشکده ها با نصب تابلو های ویژه قرار گیرد تا دانشجویان به سهولت بتوانند با این دفاتر ارتباط برقرار کنند.

طالب تاش تصریح کرد: انتظامات و حراست واحد ها توجه داشته باشند که هنگام ورود دانشجویان به دانشگاه موارد کنترلی لازم را اعمال کنند.