1398/07/10 دکتر کلانتری در شورای دانشگاه آزاد اردبیل: دانشگاه اسلامی باید در مرزهای دانش حرکت کند
    معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی بر نقش تأثیرگذار دانشگاه‌ها در حیات اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی کشورها تأکید کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از واحد اردبیل، شورای دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبیل با حضور حجت الاسلام والمسلمین دکتر ابراهیم کلانتری معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی، حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر عباسعلی رستمی مدیریت قرآن و عترت، دکتر عبدالمجید طالب تاش رئیس پژوهشکده قرآن و عترت و هیأت رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل برگزار شد.

دکتر کلانتری در این جلسه به اهمیت دانشگاه در نظام جمهوری اسلامی اشاره کرد و گفت: دانشگاه همیشه در حیات اجتماعی، سیاسی، اقتصادی و فرهنگی کشورها تأثیرگذار بوده است. دانشگاه یک عنصر حیاتی است که هم می تواند نقش مخرب و منفی و هم مثبت بازی کند.

وی تأکید کرد: دانشگاه باید مولد علم و دانش باشد که در این صورت بزرگترین خدمت به اسلام و مسلمین را کرده است. دانشگاه اسلامی، دانشگاهی است که در مرزهای دانش حرکت کند.

دکتر کلانتری با تأکید بر اینکه دانشگاه باید مرکز تربیت باشد، اظهار داشت: دانشجویان باید در دانشگاه به لحاظ اعتقادی و معنوی رشد کنند که این موضوع چارچوب اصلی دانشگاه است. به عبارت بهتر دانشگاه یعنی مرکزی که در آن آموزش علم در حد عالی و تخصصی ارائه شود.

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی ادامه داد: دانشگاه باید انقلابی باشد و دانشگاهیان و مردم باید قدردان آزادی، امام خمینی (ره) و شهدا باشند و در عرصه های مختلف در کشور نقش آفرینی کنند.

وی با بیان اینکه استادان، دارای بهترین شغل هستند، افزود: از دیدگاه امام راحل معلمی شغل انبیاست. این شغل از جایگاه ویژه و حساسی در کشور برخوردار است.

دکتر کلانتری در بخشی دیگر از سخنان خود با بیان اینکه انقلاب اسلامی، بزرگترین انقلاب دنیاست، گفت: هر چه دشمنان نظام و انقلاب بیشتر فشار می آورند، مردم بیشتر در صحنه حمایت از انقلاب حضور پیدا می کنند.

گفتنی است دکتر کلانتری از برخی طرح های تحولی و کارآفرینی دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل همچون مرکز سنجش سلامت و استعدادیابی ورزشی که از نظر امکانات و تجهیزات و حضور متخصصان امر در شمال غرب کشور بی نظیر است و نیز آکادمی ورزشی فرهنگی فرهیختگان و امکانات ورزشی سالن های تربیت بدنی بازدید کرد.

همچنین معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی با حضور در مقبره شهدای گمنام واحد اردبیل، به مقام شامخص آنان ادای احترام کرد.