1398/07/10 سمینار نفوذ در قلب به سبك NLP در واحد اردبیل برگزار شد
    سمینار نفوذ در قلب به سبك NLP با همكاری انجمن علمی روانشناسی و معاونت فرهنگی دانشجویی دانشگاه در واحد اردبیل برگزار شد.

به گزارش خبرنگار روابط عمومی واحد اردبیل، اسحاق رسولی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل در اين سمينار انجمن های علمی را باعث پویایی دانشگاه معرفی و افزود: انجمن های علمی در كنار آموزش به برنامه ریزی و اجرای كارهای حرفه ای و تخصصی در زمینه رشته تحصیلی خود می پردازند كه ریشه در میل درونی آنها دارد.

وی با اشاره به راه اندازی مركز جامع مشاوره، افزود: در راستای استراتژی های جدید كه دانشگاه در پیش گرفته، برنامه بر این است كه مسأله گرا و كارآفرین باشیم.

رسولی تصریح كرد: دانشگاه نسل جدید از آموزش محور خارج شده و جامعه گرا، مسأله گرا و كارآفرین شده است.

وی فعالیت های دانشگاه آزاد اسلامی را در راستای خدمت به جامعه عنوان كرد و افزود: تلاش می كنیم با توجه به مسائل اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی تأثیر دانشگاه در توسعه استان را پررنگ تر كنیم.

رسولی به مشكلاتی كه در حوزه سبك زندگی، بحث اعتیاد، طلاق، آشفتگی خانواده ها و انواع نابهنجاری وجود دارد اشاره كرد و افزود: دانشجویان و اساتید گروه روانشناسی باید در جاهایی كه بحران اجتماعی وجود دارد ورود جدی كنند.

وی با اشاره به مهارت ادراكی، مهارت فنی و مهارت انسانی گفت: اگر فردی این سه مهارت را خوب پرورش دهد زندگی و جامعه ی موفقی خواهد داشت.