1398/07/09 سلطان زاده مطرح كرد: اعتماد سازی رکن مهم در جذب دانشجوی خارجی است
    سركنسول جمهوری اسلامی ایران در ارزروم تركیه، اعتماد‌سازی را از اركان جذب دانشجویان خارجی در دانشگاه‌های كشور دانست.

به گزارش روابط عمومی واحد اردبیل، دكتر سجاد سلطان زاده عصر دیروز در نشستی كه با هیات رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل و با حضور رحیم ژرفی رییس نمایندگی وزارت امور خارجه در این استان برگزار شد، اظهار كرد: بورسیه كردن دانشجویان خارجی و اعتماد سازی از طریق برگزاری تورهای علمی و شناساندن دانشگاه‌ها و فرهنگ ایرانی می‌تواند در جذب دانشجوی خارجی مؤثر باشد.

وی با بیان اینكه تعداد زیادی از هموطنان در دانشگاه‌های تركیه مشغول به تحصیل هستند، گفت: دانشگاه صنعتی ارزروم تكنیك تركیه از سال 2010 افتتاح شده كه هدف‌گذاری آن جذب 7 هزار دانشجوی خارجی است كه باعث درآمدزایی، فرهنگ‌سازی و صدور فرهنگ آن كشور می‌شود.

دكتر اسحاق رسولی، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل نیز گفت: در فعالیت جدید دانشگاه حركت به سمت دو رویكرد دانشگاه كارآفرین و فناور است و سه ارزش محوری تعالی معنوی، مسأله گرایی و نوآوری تعریف شده و جهت دهی فعالیت‌های دانشگاه در‌این راستاست.

وی تصریح كرد: پنج موضوع مسأله‌گرایی شامل گردشگری كه محور اصلی توسعه استان است، نظام سلامت و حوزه سلامت، حوزه كشاورزی در دو بخش صنایع تبدیلی وبخش تولید بذر، حوزه  سیستم و بهره‌وری از جمله مركز تحقیقات آب و مركز تحقیقات انرژی و حوزه IT كه صنایع خلاق و صنایع فرهنگی بخاطر نیازهای منطقه و پتانسیل دانشگاه انتخاب شده است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبیل همه فعالیت‌ها را جهت دار و استراتژی‌گرا عنوان كرد و گفت: واحد اردبیل با تولید چراغ هوشمند، آسفالت رنگی، رنگ‌های طبیعی خوراكی، دستگاه میوه خشك‌كن، كارتینگ و حدود 20 نوع محصول گیاهان دارویی و در حوزه سلامت با داشتن بیمارستان و مجموعه ورزشی و مركز مشاوره در راستای خدمت‌رسانی به جامعه و همه  شهروندان است.

وی از آمادگی دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل جهت ارتباط با دانشگاه‌های بین‌المللی جهت برگزاری همایش و سمینار‌های مشترك خبر داد و افزود: راه‌اندازی و انتشار شش نشریه علمی بین المللی توسط معاونت پژوهشی واحد اردبیل باعث هم افزایی علم و ثروت در دانشگاه می شود.