1398/07/08 رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل؛ پاك‌كردن نام شهید از خیابان‌ها، پاك‌كردن راه رستگاری است
    رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل راه شهدا را، مسیر سعادت و رستگاری دانست و گفت: اگر نام شهید از خیابان‌ها و كوچه‌ها پاك شود، راه رستگاری در كشور پاك می‌شود.

به گزارش روابط عمومی واحد اردبیل، اسحاق رسولی ظهر امروز در مراسم غبارروبی و عطرافشانی مزار شهدای گمنام كه به مناسبت هفته دفاع مقدس در  این واحد دانشگاهی برگزار شد، به جریان خزنده ای كه می خواهد نام شهید را از خیابان‌ها و كوچه‌ها بردارد اشاره و اظهار كرد: مسیر شهدا راه سعادت و رستگاری بود و اگر نام شهید از خیابان‌ها و كوچه‌ها پاك شود راه رستگاری در كشور پاك می‌شود.

وی با بیان اینكه دفاع مقدس همچنان ادامه دارد، متذكر شد: آثار و بركات شهدا در این كشور جاری و ساری است و ملت ایران پیرو فرمایش رهبری در مسیر خود‌سازی، جامعه‌پروری و تمدن‌سازی به حركت خود ادامه خواهد داد.

هفته دفاع مقدس یادآور رشادت‌ها، عبادت‌ها و ایثارهاست

رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبیل نیز هفته دفاع مقدس را یادآور رشادت‌ها، عبادت‌ها، ایثارها، عشق‌ها و دلدادگی‌ها دانست و گفت: شهدا رابطه خود را با خدا نگهداشتند  و خود را سپر بلای دشمنان كردند و مهاجران الی الله شدند تا مسیرانقلاب باز بماند.

حجت الاسلام دكترمحمد تجلایی ادامه داد: شهدا در تاریخ ماندگار شدند چون نشانشان امام حسین (ع) و آرمانشان امام خمینی (ره) بود.

وی با بیان اینكه رسالت دانشگاه ادامه مسیر شهدا است، افزود: مسیر شهدا تمدن‌سازی بود و ما همیشه به شهدا وفادار هستیم و خواهیم ماند.