1398/07/01 با آغاز بهار تعلیم و تربیت زنگ مدارس سماء در اردبیل نواخته شد
    همزمان با مدارس سراسر كشور و با آغاز بهار تعلیم و تربیت، زنگ مدارس سما در اردبیل به صدا درآمد.

به گزارش روابط عمومی واحد اردبیل، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل امروز در مراسم آغاز سال تحصیلی جدید در مدارس سما كه با حضور دانش آموزان و اولیا آنها برگزار شد، اظهار كرد: ذات دانش آموزان پاک است و این وظیفه ما را دو چندان می‌کند و دانشگاه آزاد اسلامی به عنوان پشتیبان مدارس سما تلاش خود را خواهد کرد تا دانش‌آموزان در این مدارس از همه امکانات بهره‌مند شوند.

اسحاق رسولی با تبریك بازگشایی مدارس و گرامیداشت هفته دفاع مقدس و یاد و خاطره شهدای انقلاب اسلامی،خطاب به دانش آموزان گفت: شما در کشور قدرتمندی زندگی می‌کنید که هیچ کس جرات مقابله با آن را ندارد چراکه افراد زیادی فداكاری كرده  و در راه آرمان‌های انقلاب اسلامی شهید شده‌اند و  امنیت و آرامش کشور امروز مدیون ایثار و از خودگذشتگی رزمندگان اسلام و شهدای والامقام است.

وی دانش آموزان را آینده سازان این كشور معرفی كرد و افزود: از معلمان و مدیران مدارس سما انتظار داریم به عنوان یک دوست دانا در کنار دانش آموزان باشند و در اجرای این وظیفه سنگین و آینده ساز همچون گذشته تلاش و ایثار نمایند.

رسولی با بیان اینكه نگرش به مدرسه با گذشته متفاوت است، گفت: مدرسه خانه دوم دانش آموزان است و باید احساس آرامش با ایجاد محیطی سالم، امن، بانشاط و سرشار از شوق و انگیزه برای دانش‌آموزان فراهم شود.

وی تصریح كرد: مدارس باید از روش‌های سنتی و تك بعدی خارج شود و به مدرسه كسب مهارت‌های زندگی تبدیل شود.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل به تغییرات محیطی كه در ساختمان سما انجام شده نیز اشاره و خاطر نشان كرد: دانش‌آموزان در یک محیط شاد، زیبا و بدون استرس از یادگیری لذت می‌برند و در‌كنار معلمان دلسوز طعم یادگیری را در محیطی آرام تجربه می‌كنند.