1398/06/31 مراسم تودیع و معارفه مسئول جديد بسیج دانشجویی واحد اردبیل برگزار شد
    با حضور مسئولان دانشگاه و مسئول ناحیه بسیج دانشجویی استان اردبیل مراسم تودیع و معارفه مسئول بسیج دانشجویی واحد اردبیل برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی واحد اردبیل، اسحاق رسولی در مراسم تودیع و معارفه بسیج دانشجویی واحد اردبیل كه عصر امروز در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل برگزار شد، اظهار كرد: راهی كه جوانان بسیجی انتخاب كرده‌اند راه سعادت‌مندی در دنیا و آخرت است.

وی تصریح كرد: بسیاری از شخصیت‌های نظام و افراد موثر در نظام در بسیج دانشجویی پرورش پیدا می‌كنند و مملكت اسلامی ایران با فرهنگ بسیجی به آرمانهای خود راه یافته و شكوهمند و سرافراز راه خود را ادامه می‌دهد.

رسولی اعتقاد ملت ایران به نهضت امام حسین (ع) را اعتقادی عمیق توصیف كرد و افزود: جامعه ما ادامه دهنده نهضت حسینی هستند و با یكپارچگی و انسجام در مقابل زیاده‌گویی‌های استكبار جهانی ایستاده است.

بسیج دانشجویی پیشران تحقق اهداف انقلاب است

مسئول ناحیه بسیج دانشجویی استان اردبیل نیز بسیج دانشجویی را پیشران تحقق اهداف انقلاب دانست و اظهار كرد: انقلاب اسلامی ایران هر موفقیتی را كسب كرده است به خاطر فرهنگ دفاع مقدس و حركت جهادی است.

پرویز پرزور گفت: در سال‌های اخیر رویكرد بسیج دانشجویی نقش آفرینی برای حل چالش‌های نظام و رویكرد كادر سازی نیروهای تراز انقلاب است.

در این مراسم رضا احمدیان به عنوان مسئول جدید بسیج دانشجویی واحد اردبیل معرفی و از زحمات میلاد بیغاله تقدیر و تشكر شد.