1398/06/31 رسولی مطرح كرد: خلوص نیت و تلاش در كار جهادی معجزه می‌كند
    رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل كارهای جهادی را فی سبیل الله و معامله با خدا دانست و گفت: در كار جهادی خلوص نیت و تلاش با تمام وجود، معجزه می‌كند.

به گزارش روابط عمومی واحد اردبیل، اسحاق رسولی در مراسم اختتامیه اردوهای جهادی كه ظهر امروز با حضور مسئولان دانشگاه و دانشجویان بسیجی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل برگزار شد، اظهار كرد: كارهای جهادی فی سبیل الله و معامله با خدا است و در كار جهادی خلوص نیت و تلاش با تمام وجود، معجزه می‌كند.

وی افزود: بسیج دانشجویی سرمایه ارزشمندی برای دانشگاه است و بسیجیان با روحیه انقلابی فعالیت می‌كنند.

رسولی با یادآوری توصیه رهبری به جوانان كه اول به خودسازی و سپس به جامعه سازی بپردازید، افزود: كار جهادی راه سعادت دنیا و آخرت همه انسانها است و هر كسی كه جهاد می‌كند به نفع خود و به نفع جامعه است.

وی خطاب به دانشجویان بسیجی گفت: كار شما غبطه آور است و شما مسیر سعادت را در پیش روی خود انتخاب كرده‌اید و پیش قدم و نقش فرهنگ سازی و الگودهی برای سایرین هستید.

رسولی ادامه داد: در كار جهادی از هیچ توانی فروگذار نمی شوید و با تمام وجود به صحنه می آیید و كار خالصی كه رنگ و لعاب دیگری نداشته باشد و خدایی باشد را انجام می‌دهید.

وی به اهمیت بصیرت در كارها اشاره و افزود: اگر عنصر بصیرت هم در فعالیت ما وجود داشته باشد كار جهادی همان چیزی می‌شود كه مد نظر فرهنگ دینی ما است.

رسولی بسیج دانشجویی را تشكلی فراگیر معرفی و افزود: كارهای جهادی باید در كارهای فرهنگی، درس خواندن، كارهای سیاسی و اقتصادی هم انجام شود.

شایان ذكر است در اردوهای جهادی تابستان 98، بسیج دانشجویی واحد اردبیل با فعالیت 80 نفر خواهر و برادر بسیجی در مناطق محروم شهر اردبیل با 4 كمیته فرهنگی و آموزشی، عمرانی، بهداشت و درمان و روشنگری حضور داشت و كلاس های آموزش زبان، ریاضی و احكام را برگزار و بسته های فرهنگی  در بین دانش آموزان و بسته های  غذا در بین نیازمندان را توزیع كرد.همچنین یك تیم پزشكی به محله مهر آباد اعزام و ویزیت رایگان اهالی محل انجام شد و در كمیته عمران نیز5 خانواده محروم شناسایی  و در ساختمان آنها بازسازی، مرمت و تاسیس، نصب ایزوگام، تعمیر سقف، گچ كاری و لوله كشی انجام شد