1398/06/26 رسولی مطرح كرد؛ اشتغال برای 300 نفر در نتیجه كارآفرینی‌های نوآور در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبيل
    رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل با بیان اینکه از ظرفیت عظیم دانشگاه در راستای خدمت به جامعه استفاده می‌شود، گفت: با كارآفرینی‌های نوآور براي ۳۰۰ نفر اشتغال جدید ایجاد كرده‌ایم.

به گزارش روابط عمومی واحد اردبیل، اسحاق رسولی ظهر امروز در نشست روشنگری با موضوع بیانیه گام دوم انقلاب كه در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل برگزار شد، اظهار كرد: مقام معظم رهبری در گام دوم انقلاب پیشرفت نظام را در علم و پژوهش می‌دانند و در هیچ دوره‌ای از تاریخ این همه به علم و پژوهش توجه نشده است و دانشگاه آزاد اسلامی در گام دوم انقلاب در راستای تبدیل شدن به دانشگاه حل مسأله است.

وی تصریح كرد: دانشگاه آزاد اسلامی در راستای گام دوم در حوزه علم و پژوهش، معنویت، اخلاق و اقتصاد حركت كرده و از ظرفیت‌های خود در حل مشكلات جامعه استفاده می‌كند.

وی افزود: برنامه‌های تحولی كه در گام دوم انقلاب در دانشگاه انجام شده، این واحد را به دانشگاهی كارآفرین و فناور تبدیل كرده است.

رسولی اظهار كرد: از كارآفرینی های نوآور در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل برای 300 نفر اشتغال جدید ایجاد كرده‌ایم و از تمام پتانسیل و ظرفیت عظیم دانشگاه در جهت خدمت به جامعه استفاده می كنیم.

انقلاب اسلامی كرامت را به مردم ایران برگرداند

معاون سیاسی نمایندگی ولی فقیه در سپاه حضرت عباس‌(ع) استان اردبیل نیز گفت: جمهوری اسلامی ایران نجات بشریت از دست شیاطین بود و  این انقلاب كرامت انسانی را به مردم ایران برگرداند.

رضا قاسمیان اظهار کرد: دنیا تشنه‌ی حرف جدید است و مردم‌سالاری‌دینی حرف جدیدی برای دنیا است که توسط انقلاب اسلامی ارایه شده است.

وی به موضوع انتخابات آینده اشاره و افزود: رقابت كاندیداها باید سالم باشد و انتخاب عاقلانه جایگزین انتخاب احساسی شود.

وی اضافه كرد: انتخابات باید وحدت و انسجام را در كشور افزایش دهد و مشاركت حداكثری مردم را داشته باشد و حزب های سیاسی در كنار هم باعث افزایش بلوغ و رشد سیاسی جامعه شوند.

شایان ذكر است در پایان این برنامه از خانواده های همكاران شاهد و ایثار گر دانشگاه تجلیل به عمل آمد.