1398/06/23 استاندار اردبیل: دانشگاه آزاد اسلامی در مسیر خدمت‌رسانی به جامعه است
    استاندار اردبیل گفت: دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل از امكانات خود به نحو مطلوب و در خدمت جامعه استفاده می‌كند.

به گزارش روابط عمومی واحد اردبیل، اکبر بهنام‌جو استاندار اردبیل امروز در جریان بازدید از دانشگاه سما و مزرعه دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل با بیان اینکه  دانشگاه آزاد اسلامی از امكانات خود به نحو مطلوب و در خدمت جامعه استفاده می‌كند، اظهار كرد: مجموعه ورزشی واحد اردبیل در سطح استان بی‌نظیر و در كنار دانشجویان برای استفاده عموم مرم قرار گرفته و باعث شكوفایی استعداد‌ها ی ورزشی شده و از طرفی اشتغال‌زایی نیز ایجاد كرده است.

وی با تمجید از حمایت‌های دانشگاه آزاد اسلامی از ایده‌ها و طرح‌های جدید، گفت:  در موضوع نوآوری و فناوری دانشگاه به محصول رسیده و واحد اردبیل در این زمینه شتاب خوبی دارد و به معنای واقعی از تمام ظرفیت های خود جهت ایجاد فضای کسب و کار و ایجاد اشتغال بهره می برد.

بهنام‌جو ادامه داد: دانشگاه آزاد اسلامی در كنار آموزش علمی به كسب مهارت و اشتغال توجه می‌كند كه باعث می‌شود دانشجو پس از فارغ التحصیلی وارد بازار كار شود و دانشگاه آزاد می تواند الگوی بسیار خوبی برای مراكز آموزشی كشور باشد.

استاندار اردبیل همچنین در حاشیه بازدید از سماء، خطاب به معلمان گفت: ما در استان به شما بیشتر از گذشته نیاز داریم و شما باید در كنار مسائل آموزشی به بخش تربیتی دانش‌آموزان نیز توجه كنید.

بهنام‌جو با یادآوری الگو بودن معلمان، افزود: دانش آموزان از معلمان نسبت به دیگران بیشتر تاثیرپذیر هستند و شما باید در آموزش مسائل اجتماعی، اعتقادی و تربیتی دانش آموزان توجه كنید.

وی تصریح كرد: جامعه كنونی در حال فاصله گرفتن از ارزش های فرهنگی و اجتماعی است و معلمان می توانند دراین شرایط و حل مشكلات دانش آموزان تاثیر زیادی داشته باشند.

استاندار اردبیل از معلمان خواست كه در دانش‌آموزان امیدواری به آینده ایجاد و در ساختن جامعه سالم تلاش كنند.

بهنام جو همچنین در جریان بازدید از مزرعه پرورش گیاهان دارویی و طیور ارگانیک دانشگاه آزاد اسلامی گفت: این مجموعه می تواند انگیزه دانشجویان را در ادامه تحصیل افزایش دهد که در پایان تحصیلات با یک حرفه خاص فارغ التحصیل شوند.