1398/06/12 قاسمی؛ دانشجویان جدیدالورود نگران خوابگاه نباشند.
    مدیر امور دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل گفت: دانشجویان جدیدالورود این واحد دانشگاهی نگران خوابگاه نباشند.

اكبر قاسمی در گفتگو با روابط عمومی واحد اردبیل، اظهار كرد: دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل دارای دو باب سرای دانشجویی مجهز می باشد و دانشجویان جدیدالورود این واحد دانشگاهی نگران خوابگاه نباشند.

وی تصریح كرد: دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل دارای دو باب سرای دانشجویی است که سرای دانشجویی دکتر وهابزاده مختص دانشجویان پزشکی و سرای دانشجویی حافظ مختص رشته های غیر پزشكی است.

قاسمی افزود: هرکدام از سراهای دانشجویی دارای سالن ورزشی، کافی نت، کتابخانه، سالن مطالعه، تلفن همگانی راه دور و شهری، یخچال فریزر، بوفه، نمازخانه و اتاق مشاوره است.

مدیر امور دانشجویی واحد اردبیل با اشاره به نحوه  استفاده دانشجویان از خوابگاهها، گفت: امور خوابگاهها آماده پذیرش و اسکان دانشجویان خواهر غیر بومی بوده و دانشجویان متقاضی می‌توانند با در دست داشتن برگ ثبت نام یا انتخاب واحد به امور خوابگاهها واقع در ساختمان حوزه معاونت دانشجویی فرهنگی مراجعه و نسبت به عقد قرارداد اقدام کنند.

وی برنامه‌های غنی‌سازی اوقات فراغت دانشجویان در خوابگاهها را یادآور شد و افزود: برگزاری برنامه‌های فرهنگی،ورزشی هنری از جمله ایروبیک، کارگاههای آموزشی مهارت‌های زندگی، ویژه برنامه های ماه مبارک رمضان، ماه محرم و مراسم جشن و سرور برای دانشجویان خوابگاهها انجام می‌شود.

قاسمی با اشاره به امنیت خوابگاهها، توضیح داد: سراهای دانشجویی دارای سرپرست، کمک سرپرست، نگهبان، مستخدم و سرایدار و بهترین مكان برای دانشجویان غیر‌بومی است.