1398/06/09 در اختتامیه اجلاس كانون های بسیج اساتید صورت گرفت؛ بسیج اساتید واحد اردبیل رتبه اول كشوری
    لوح تقدیر دومین اجلاس سراسری كانون‌های بسیج اساتید دانشگاه‌های آزاد اسلامی سراسر كشور توسط كانون بسیج اساتید استان اردبیل دریافت شد.

جواد واحدیزاده در گفتگو با روابط عمومي واحد اردبیل اظهار كرد: اجلاس سراسری كانون‌های بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی با هدف تبیین بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی برگزار شد.

وی تصریح كرد: رسالت كانون بسیج اساتید حركت به سمت دانشگاه انقلابی و زمینه‌سازی برای تحقق گام دوم انقلاب در دانشگاه است.

مسئول بسیج اساتید واحد اردبیل به این فرمایش مقام معظم رهبری كه « مجموعه اساتید انقلابی بایستی همت كنند در داخل دانشگاه جریان سازی كنند » اشاره و افزود: در گام دوم انقلاب در كنار تامین معیشت مردم باید فرهنگ و اخلاق را گسترش دهیم.

شایان ذكر است بیش از 300 نفر از مسئولان بسیج اساتید كشور در مدت 4 روز در این اجلاس شركت داشتند و در طول برگزاری این اجلاس 7 كمیسیون با عناوین پیشران‌های گام دوم انقلاب تشكیل شد.

گفتنی است لوح تقدیر این اجلاس توسط  مسئول كانون بسیج اساتید استان اردبیل دریافت شد.

در مقدمه این لوح، سخن زیبای مقام معظم رهبری « تا وقتی كه این كشور و این ملت به امنیت احتیاج دارد، به نیروهای بسیج، به انگیزه بسیج، به سازماندهی بسیجی و به عشق و ایمان بسیجی احتیاج است» نقش بسته است.