1398/06/06 رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اربیل:آموزش، پژوهش، فناوری و فرهنگ ۴ نقش مهم دانشگاه هستند
    رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل نقش آموزشی، پژوهشی، فناوری و فرهنگی را چهار نقش مهم دانشگاه معرفی کرد و گفت: راه رشد جدید برای دانشگاه تعریف شده است.

به گزارش روابط عمومی واحد اردبیل، اسحاق رسولی در جلسه مدیران گروه‌های آموزشی كه در سالن عطامهر این واحد دانشگاهی برگزار شد، اظهار كرد: بهترین روش تبلیغ خود دانشجویان دانشگاه است و در این راستا حفظ رضایت دانشجویان مهمتر از جذب دانشجویان جدید است.

وی تصریح كرد: تبلیغ توسط دانشجویان به دیگران بهترین نحوه تبلیغ دانشگاه است و اساتید باید در این زمینه دقت لازم را داشته باشند.

رسولی تبلیغات عمومی در سطح شهر، فضای مجازی و رسانه‌ها را از وظایف روابط عمومی دانشگاه دانست و افزود: تبلیغات جذب دانشجو با محوریت معاونت آموزشی انجام می‌شود و در سطح بعدی به دانشكده‌ها و گروه‌های علمی می‌رسد.

وی با یادآوری روش‌های تبلیغات، توضیح داد: تبلیغات موثر یعنی مخاطبان و جامعه هدف خاص خود را پیدا كنید و روی آنها تبلیغ كنید.

رسولی با اشاره به نقش رهبران فكری در جذب دانشجویان جدید، گفت: در جامعه هدف رهبران فكری گروه‌ها می‌تواند بهترین تبلیغ را داشته باشد و در جذب دانشجو تاثیرگذار باشد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل سیاست‌های كلان دانشگاه را متناسب با تغییرات و تحولات پیرامون دانشگاه دانست و افزود: هر گروه علمی در دانشگاه یك واحد استراتژیك خودگردان است و باید نقش گروه‌ها ارتقا پیدا كند و تاثیرگذاری استراتژیك داشته باشد.

رسولی نقش آموزشی، پژوهشی، فناوری و فرهنگی را 4 نقش مهم دانشگاه معرفی و افزود: راه رشد جدید برای دانشگاه تعریف شده و تاثیر‌گذاری بعضی گروه‌ها در صنعت و جامعه هم مشخص است و گروه‌ها بايد متناسب با نقش دانشگاه هدف گذاری و برنامه ریزی داشته باشند.

25 رشته جدید كارشناسی پیوسته از مهر ماه ارایه خواهد شد

معاون آموزشی و تحصیلات تكمیلی واحد اردبیل اظهار كرد: 25 رشته جدید كارشناسی پیوسته از مهر ماه ارایه خواهد شد و تنوع رشته های جدید، زمینه و امكانی فراهم می كند كه دانشجو بیشتر جذب شود.

بهنام بهاری به مجوز دار بودن تمام اساتید در استان اردبیل اشاره و  گفت: از ترم جدید 2 واحد درس اختیاری شناخت محیط زیست در سرفصل دروس رشته ها ارایه خواهد شد.

وی برگزاری آزمون جامع در واحد اردبیل را نيز، موفقیت آمیز دانست و افزود: معاونت آموزشی دانشگاه با تكیه بر تجارب چندین دهه خود آمادگی برگزاری آزمون های مختلف را دارد.