1398/06/04 دكتر رسولي: دانشگاه آزاد اسلامی در مسیر توسعه اشتغال دانش‌بنیان و کارآفرینی قرار گرفته است / عکس
    اسحاق رسولی در جلسه مشترك با مسئولان كميته امداد امام خمينی (ره) كه در واحد اردبيل برگزار شد، اظهار كرد: دانشگاه آزاد اسلامی در مسیر توسعه اشتغال دانش‌بنیان و کارآفرینی قرار گرفته است.

به گزارش روابط عمومی واحد اردبیل، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل اظهار کرد: واحد اردبیل با تولید ۱۱ محصول دانش‌بنیان در مرکز رشد واحدهای فناور این دانشگاه و ارائه این محصولات به بازار، نشان داده است که از ایده‌های جدید تا تولید محصول حمایت می‌کند.

رسولی با اشاره فعالیت‌های توانمندسازی دانشجویان و دانش‌آموختگان واحد اردبیل گفت: دانشگاه آزاد اسلامی فعاليت‌های اشتغال‌زايی دانش‌بنيان و كسب كارهای كوچك را راه‌اندازی كرده و آمادگی جهت هم‌افزايی و تلاش در راستای محروميت‌زدايی با كميته امداد را دارد.

وی ادامه داد: دانشگاه آزاد اسلامی هم با تأیید و یک میلیون تومان هدیه بابرکت امام خمینی (ره) شروع به فعالیت کرده و خدمات قابل توجهی را در تربیت دانشجویان و دانش‌آموختگان ارایه کرده است.

رسولی با تقدیر از خدمات کمیته امداد امام خمینی (ره) استان اردبیل گفت: کمیته امداد استان خدمات شایان توجهی را برای مددجویان انجام داده و دانشگاه آزاد اسلامی با مجموعه‌های انقلابی مثل کمیته امداد که بصورت جهادی برای خدمت‌رسانی به مردم تلاش می‌کند، آماده است که همکاری و هم‌افزایی کند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل تصریح کرد: استرات‍ژی‌های كميته امداد امام خمينی (ره) در  توانمندسازی و حفظ وجاهت و آبروی مددجویان قابل ستایش است.

رسولی در بازدیدی که اعضای جلسه در کنار این نشست از طرح‌های تحولی دانشگاه داشتند، به راه‌اندازی مرکز سنجش سلامت و استعدادیابی ورزشی و آکادمی فرهیختگان در دانشگاه آزاد اسلامی اشاره کرد و اظهار کرد: این دو مجموعه با هدف انجام مسئولیت اجتماعی این دانشگاه و در راستای علمی کردن ورزش، پرکردن صحیح اوقات فراغت، کارآفرینی ورزشی، پر کردن خلاء تیم‌داری حرفه‌ای فعالیت می‌کنند.

هدف كميته امام توانمندسازی و اشتغال نيازمندان است

مديركل كميته امداد امام خمینی(ره) اردبيل اظهار كرد: كميته امداد در حوزه محروميت‌زدايی با انجام طرح‌های پژوهشی و با همکاری دانشگاه آزاد مي‌خواهد قدم‌هايی بردارد.

حسين دشتی حمایت از خوداشتغالی و تأمين هزينه مورد نياز برای راه‌اندازی شغل و آموزش نيروهای تحت پوشش را از برنامه‌های در نظر گرفته شده برای رسیدن به اهداف كميته امداد عنوان کرد.

وی همچنین بر استفاده از راهبران شغلی تأکید کرد و گفت: راهبران شغلی کارآفرینان موفقی هستند که در ایجاد شغل برای مددجویان و خوداشتغالی و خودکفایی آنها تلاش می کنند و کمیته امداد هزينه آموزش پذیران را تا ایجاد شغل با اعطای وام های کم بهره برعهده می گیرد و از طرح های توجیهی که در ایجاد شغل برای مددجویان موثر باشد و توليد محصول را در پی داشته باشد، حمايت مي‌كنيم.

وی ادامه داد: راهبر اگر بر توليد محصول نظارت بكند كميته حق نظارت پرداخت می كند و راهبرانی داریم كه قبلا خود مددجو بودند.

دشتی به تشكيل اتاق فكر با دانشگاه اشاره و افزود: اتاق فكر با دانشگاه در محوريت پژوهش برای محروميت‌زدايی كه نتيجه آن مي‌تواند توانمندی و اشتغال باشد، فعالیت می‌کند.